• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare mendoni per nje mashkull qe pasi ka bere dashuri me nje femer e pergojos per keq ?

@Perla_Nera shpejto rezumen ???
Se Di! Mendoj femrat flasin me pak per lidhjen…. Ngaqe nga natyra jane me te ndjeshme mendoj lendohen me teper. Me e shumta qe mund te thone eshte “idioti dreqit” ?
Gey nuk thone dot se I prishin reputacionin vetes?
Lere ca thote punk sja ka var ndonjeres dhe ajo I ka thene ur so gey?

Se Di! Mendoj femrat flasin me pak per lidhjen…. Ngaqe nga natyra jane me te ndjeshme mendoj lendohen me teper. Me e shumta qe mund te thone eshte “idioti dreqit” ?
Gey nuk thone dot se I prishin reputacionin vetes?
Lere ca thote punk sja ka var ndonjeres dhe ajo I ka thene ur so gey?
Moj mua ne forum e me hapi tjetra namin qe jam biseksual.... thjesht se ja lashe seen ?
E bela , une nje jete me veten time e nuk e dija , e mori vesh ajo ne kanada ??

Mire tu be, ctu desh ty tu ngatarroje me ate aq larg? ?
Une i ziu , asnjihere nuk bezdis njeri ne inbox ... edhe kur me shkruajne pertoj ti lexoj , pastaj them varja se po i kthej pergjigje neser dhe harroj . Ku di une qe e perjetojne kaq keq kete pjese ??

Back
Lartë