• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare mendoni per nje mashkull qe pasi ka bere dashuri me nje femer e pergojos per keq ?

e ndershme , ne Kanada, dhe te akuzoj dike vetem sepse si kthen pergjigje private ? po ti gjej ndonje tjeter te genjesh jo ne eksperteve ??????
Po tregohem fisnik dhe po i permbahem temes ... une asnjihere nuk i shaj femrat ??

Ka bere nuk ka bere, ka folur nuk ka folur, meshkuj te tille jane per tu "tredhur"me falni per shprehjen!
Por, ca tu "tredhesh xhanem" trurin se burrni nuk kane!
Sa te neveritshem behen disa njerez vetem per tu dukur hamshore dhe tipa te tille besoj se duan te flene akoma me mamin se kane frike nga hija e tyre.
A sihtirrrrrrr ?

Ka bere nuk ka bere, ka folur nuk ka folur, meshkuj te tille jane per tu "tredhur"me falni per shprehjen!
Por, ca tu "tredhesh xhanem" trurin se burrni nuk kane!
Sa te neveritshem behen disa njerez vetem per tu dukur hamshore dhe tipa te tille besoj se duan te flene akoma me mamin se kane frike nga hija e tyre.
A sihtirrrrrrr ?
Cfare dmth tredhur?

Mua Ylli vetem nja dy cunake me erdhen, njeri qe me tha Haj dhe tjetri qe jam sh i sjellshem a shoqerohemi? Po ti kapesh si rast jane treguar gentleman skam pse i shaj ???
kurse ketij i ndodhin gjera te padegjuara me pare ??????

Mua Ylli vetem nja dy cunake me erdhen, njeri qe me tha Haj dhe tjetri qe jam sh i sjellshem a shoqerohemi? Po ti kapesh si rast jane treguar gentleman skam pse i shaj ???
Ty te paskan thene Haj dhe bye Po mua qe sme begenisi njeri?

Sa gjera nuk di ti per mua , po s ti tregoj se kam konflikt interesi ??

Back
Lartë