Kodi eshte qe I paskaAla se ka kuptu kodin e asaj fotoje kjo? ?????
Mbaru memory ne tel dhe ka ngel vetem me ate shumtaraq nuk ben dot download ndonje tjeter?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kodi eshte qe I paskaAla se ka kuptu kodin e asaj fotoje kjo? ?????
Un po pres @hena te beje ajo hapin e pare ???Ore leri llafet , po ik ha keksa .... yyyypppp Mogli , yppppp ??
No Mogli! Trust me nuk them gjera qe nuk diGabim ?
I di i di por dhe nuk i di ?No Mogli! Trust me nuk them gjera qe nuk di![]()
Shume mire e the por une do shtoj se flasin gjithashtu ngaqe nuk arrijne me qellimin e tyre.Une mendoj ylli qe te gjithe pasi ndahen flasin…. Jo patjeter per momente intime por qe gjejne gjilpere ne kashte Po qe nevoja, eshte ego mashkullore kjo.
E thashe mire??
I Di part time dmth ?I di i di por dhe nuk i di ?
Exactly!Shume mire e the por une do shtoj se flasin gjithashtu ngaqe nuk arrijne me qellimin e tyre.
Dmth eshte me teper per hakmarrje.
Epo ajo qe ia jep, ke nevoj per sevap per vete?Ne jo por del ndonje tyrryfycke e bon sevap?
Exactly!
Ajo nuk beson pjesen tjeter! ka femra qe per inat te vjehrres flen dhe me mullixhiun?Epo ajo qe ia jep, ke nevoj per sevap per vete?
E pe Si ra Berisha dje? Qe I hengsha zemren sa shume e dua ate njeri?Hajde ikim flasim per politike tani se e konsumuam kete temen ???
Po ca hakmarrje o @Ylli5* , hakmarrja e rendomte eshte e dyanshme . Ne themi ishte ***** nga inati , e ju na beni gey ?Shume mire e the por une do shtoj se flasin gjithashtu ngaqe nuk arrijne me qellimin e tyre.
Dmth eshte me teper per hakmarrje.
Ka moj ka por po i doli nami, zore se gjen vjerr qe ta besh per inat?Ajo nuk beson pjesen tjeter! ka femra qe per inat te vjehrres flen dhe me mullixhiun?
Tani ike ti , qe bleva qirinjte une ?
Kush mendon qe ja nxjer namin??Ka moj ka por po i doli nami, zore se gjen vjerr qe ta besh per inat?
Po ca hakmarrje o @Ylli5* , hakmarrja e rendomte eshte e dyanshme . Ne themi ishte ***** nga inati , e ju na beni gey ?
Sa here jam bere gej une i shkreti , po se mora vesh asnjihere.... nga inati apo hakmarrja ??
Por qe shoqet e saj qeshnin nen ze .... u budallaqja ca tha ... punku gey ???
Sipas temes ketu, mashkulli femres.Kush mendon qe ja nxjer namin??