Ka teme reface ketu?
Jo se di Ylli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ka teme reface ketu?
Mbaj mend qe te shkruajti dhe ty ai ?????
Semundje nuk eshte?Vertet nuk e dini ?
Po qe ne forum ishte me namuz???E paska dhier fare ai ???
Jo jo semundje nuk eshte , por po te zuri rradha eshte me keq se vdekja ??Semundje nuk eshte?
Po qe ne forum ishte me namuz???
Omg no don't say that ???une kam frike se jane handikapate keta tipa ?? do u mungoj e sigurte ndonje kembe, dore, truri po e po ????
Une i kam te gjitha per zotin dhe i njoh mire targat e makinave ??une kam frike se jane handikapate keta tipa ?? do u mungoj e sigurte ndonje kembe, dore, truri po e po ????
ca me the ???Omg no don't say that ???
Ne Google tek Joq albania e lexova prz, per manjaket?Jo jo semundje nuk eshte , por po te zuri rradha eshte me keq se vdekja ??
Ti funksionon ne baze te kerkesave te makinave ????Une i kam te gjitha per zotin dhe i njoh mire targat e makinave ??
Tredhja eshte nje proces qe behet tek kafshet e punes meshkuj , qe te punojne sa me shume e mos tu shkoje mendja per forum???Ne Google tek Joq albania e lexova prz, per manjaket?
Udhetoj shpesh ... me lidh puna dhe me duhet te plotesoj nevojat ??Ti funksionon ne baze te kerkesave te makinave ????
Qyyyyyyyy ??Tredhja eshte nje proces qe behet tek kafshet e punes meshkuj , qe te punojne sa me shume e mos tu shkoje mendja per forum???
Udhetoj shpesh ... me lidh puna dhe me duhet te plotesoj nevojat ??
Jo une? Joq albania e ka fajin se aty e lexova per manjak te tille?E gjeta vet?? shume mallko dhe ti?View attachment 145634
Ja shpjegova une pak me lart?E gjeta vet?? shume mallko dhe ti?View attachment 145634
Ti e shpjegon ne menyre te dhimshme??Ja shpjegova une pak me lart?