Ty ste vjen njeri harroje te kane frike ???????Ty te paskan thene Haj dhe bye Po mua qe sme begenisi njeri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ty ste vjen njeri harroje te kane frike ???????Ty te paskan thene Haj dhe bye Po mua qe sme begenisi njeri?
Haj une them zakonisht ?Mua Ylli vetem nja dy cunake me erdhen, njeri qe me tha Haj dhe tjetri qe jam sh i sjellshem a shoqerohemi? Po ti kapesh si rast jane treguar gentleman skam pse i shaj ???
kurse ketij i ndodhin gjera te padegjuara me pare ??????
Se di, e lexova ne Google dhe e shkruajta ??Cfare dmth tredhur?
Nje shok i joti ishte ?????Haj une them zakonisht ?
E kam lene ta provoj para se te permbyset bota ??? mos te vdesim ignorant ??e di ti meqe ra rasti te jesh njehere ne jete gay nuk eshte gje e keqe ne vetvete. Nje eksperience midis tjerash eshte ????????
kaq i bukur je mo ??????E kam lene ta provoj para se te permbyset bota ??? mos te vdesim ******** ??
Kush ?Nje shok i joti ishte ?????
Shih si ben , sikur s me ke pare ?kaq i bukur je mo ??????
Une jam e sjellshme per zotin?Ty ste vjen njeri harroje te kane frike ???????
Kush ?
epo e ke pasur hallall sharjen nga ai ????????Une jam e sjellshme per zotin?
Njehere me tha njeri nga je ? Une I thashe VL
Ma kthen ske nevoje te behesh kaq e Pa edukate fare mire mund te thuash sdua te pergjigjem?
Thashe me vete cfare thashe gabim?
Ishin ato kohet e arta kur Une isha innocent nuk dija qe VL ishte vari lesht?
Haj flasim?Sta them jo se do fillosh mos ti shkruash me asnjeres me Haj ???
Isha kurioze skam hasur ndonjehere ne ate fjaleSe di, e lexova ne Google dhe e shkruajta ??
Shih si ben , sikur s me ke pare ?
Mbaj mend qe te shkruajti dhe ty ai ?????epo e ke pasur hallall sharjen nga ai ????????
Ka teme reface ketu?Te kam pare te reface vetem ??? si akili ishe aty ???
Rendesi ka qe me thembren??Te kam pare te reface vetem ??? si akili ishe aty ???
Jo me sa di une ... hape nje ti .Ka teme reface ketu?
As une?Isha kurioze skam hasur ndonjehere ne ate fjale
Vertet nuk e dini ?As une????