Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ca thu me lale prz kjo ka ene emrin aferisishtAha, po i hyri uji ne kepuce ka me e kap raumatizma shpejt te shkretin ?
Gjalll tipsoooO kinge qa bone a je mire? Pse vajzat ne pergjithesi kan qef me vesh rrobat e cunave neper shpi?
Ben te pergjigjem un ????O kinge qa bone a je mire? Pse vajzat ne pergjithesi kan qef me vesh rrobat e cunave neper shpi?
Jepi maj edhe e pyt a thot djemt me ba pytje a ti hec se un ngela ?Ben te pergjigjem un ????
?
Ta kish drejtu ty pyetjen zemerJepi maj edhe e pyt a thot djemt me ba pytje a ti hec se un ngela ?
Vullnetare maj syn e pe si u ngela un pakten merr ti nje not te mir ?bjepiTa kish drejtu ty pyetjen zemer![]()
Netedy.com i zmadhon gjerat cit nga filmi me Mel Gibson "cfare duan grate" ?Po ju pse fryheni para pasqyrës duke prekur muskujt e krahut??
Nqs mundem dua te kem kenaqesin te te pergj ..!Varet nga ndenja... ose lidhja qe do te krijonim ., dhe normale kur nje mashkull te ploteson duhet edhe te mjaftoje. Pra ne nje rast te tille dhe per k’te arsye .. po . Nje femer me karakter te forte dhe mendje te ndare eshte ne gjendje qe te kaloje jeten e saj me nje mashkull te vetem .
Ndersa Nese e mendoj tani nga eskperienca .. supozojme qe per meshkujt kjo eshte e pamundur apo jo ? ( na qartesoni ne k’te pike )
Kshuqe them qe edhe per femren eshte mire te eksperimentoje ( Nuk po flas per tradheti ne k’te rast ) . Por meqe meshkujt e kane te pamundur qe te rrijne me nje femer te vetme tere jeten .
?Pyetja ime eshte ...!
O gra kur ua a ka qefi me nje mashkull pse na beni perci verci kot e na lodhni se nuk kemi as nerva me a me kuptoni ???
?
Paske fjet keq @Noah
Esht lloj sporti dhe lodhja e meshkujve
Pastaj varet nga rezistenca ?
P.S me pozitiv o njerez se jeta esht e shkurter
Ibashkohem @Maybe s ????e ka thrne ajo shm bukur skam ca te shtoj me shm ???Pyetja ime eshte ...!
O gra kur ua a ka qefi me nje mashkull pse na beni perci verci kot e na lodhni se nuk kemi as nerva me a me kuptoni ???
Ne drejtim i japim sipas menyres son o @NoahFix eshte e shkurter mos na vononi po jepini drejtim ???
Une i mbaj per veteNa ndonje nga gocat qe e ka fix te mbaj corapet vesh gjat sex ?
Normal ?Ben te pergjigjem un ????
?
Do te te jap 2 shembuj nga jeta ime.Pytje per vajzat: Sa asht e rendsishme paraqitja e nje mashkulli dhe sa ndikim ka ajo tek ju ?