• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vajzat ju pergjigjen pyetjeve tuaja...

Ai qe mbi t gjitha m kupton kur jam keq kam noj prb apo thj kam nevoje per nje perqafim te tije ? Nrm vlen dhe besnikeria qe duhet te kete ne cift
Po ti je enxhell nuk bo nari per ty ti meriton me te mirin as cunin tim se ngado qe te shkoj do i ngjaj babes me ca gjona kshuqe larg mgjo mu :p

Po ti je enxhell nuk bo nari per ty ti meriton me te mirin as cunin tim se ngado qe te shkoj do i ngjaj babes me ca gjona kshuqe larg mgjo mu :p
Hahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaa narin ene e ndroj po cunin tat vallaj ncuqq ????? te ta mar ate t voglin per gocen lale ? Si thua ?

Hahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaa narin ene e ndroj po cunin tat vallaj ncuqq ????? te ta mar ate t voglin per gocen lale ? Si thua ?
Ai eshte problematik shum do ta maj gocen per prove do ta lej kam frike ☹️☹️☹️

Ai eshte problematik shum do ta maj gocen per prove do ta lej kam frike ☹☹☹
Do e msoj baba si me e majt gocen po he. Se sesht baba aq i keq sa duket. Se vet babà i ka lidh komet 23 vjec. Ta msoj dhe cunin tashi ????

@Mira ke menduar ndonjehere te lesh shqiperine per nje jete me te mire?
Joo.
Me mire preferoj te marr nje rrog minimale ne vendin tone,sesa t'ma permendin pas shpine se jetmiren e kam mbajt une me buk/rroba derisa gjeti nje pune vete.
I kam bezdi njerezit qe mi permendin nderet pas shpine :):).

A boni gazra kur jeni me partnerin ? ?
Ska gjo me te shpifme per femren!
Jo
Cila është gjëja më e rëndësishme në jetë për ju?
  1. Shkollimi dhe pasja e një pune të mirë.
  2. Gjetja e princit të kaltër, të atij që është siç e keni ëndërruar dhe kalimi i jetës me të.
  3. Të keni fëmijë.
E di që të trija janë të rëndësishme, por nëse përgjigjeni, duhet të zgjidhni vetëm një.
pa dashur te zgjatem
E 3-ta me jetesore.
A ju pëlqejnë qimet tek meshkujt? Nëse po, ku? Në fytyrë, në trup, tek krahërori, duart, apo tjetër?
vetem ne fytyre,dmth me mjeker
@MaYaDa sa e dashurume je mas boksit :p
e adhuroj si sport ??
Edhe pse nuk e praktikoj rregullisht

Back
Lartë