Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ai qe mbi t gjitha m kupton kur jam keq kam noj prb apo thj kam nevoje per nje perqafim te tije ? Nrm vlen dhe besnikeria qe duhet te kete ne cift@Pinki cili eshte mashkulli perfekt simas teje?
Po ti je enxhell nuk bo nari per ty ti meriton me te mirin as cunin tim se ngado qe te shkoj do i ngjaj babes me ca gjona kshuqe larg mgjo muAi qe mbi t gjitha m kupton kur jam keq kam noj prb apo thj kam nevoje per nje perqafim te tije ? Nrm vlen dhe besnikeria qe duhet te kete ne cift
@Zana nese te kerkonte nji antare i forumit ta ndihmoje ta maje nshpi si do veproje?
Hahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaa narin ene e ndroj po cunin tat vallaj ncuqq ????? te ta mar ate t voglin per gocen lale ? Si thua ?Po ti je enxhell nuk bo nari per ty ti meriton me te mirin as cunin tim se ngado qe te shkoj do i ngjaj babes me ca gjona kshuqe larg mgjo mu![]()
Ai eshte problematik shum do ta maj gocen per prove do ta lej kam frikeHahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaa narin ene e ndroj po cunin tat vallaj ncuqq ????? te ta mar ate t voglin per gocen lale ? Si thua ?
Do e msoj baba si me e majt gocen po he. Se sesht baba aq i keq sa duket. Se vet babà i ka lidh komet 23 vjec. Ta msoj dhe cunin tashi ????Ai eshte problematik shum do ta maj gocen per prove do ta lej kam frike ☹☹☹
Joo.@Mira ke menduar ndonjehere te lesh shqiperine per nje jete me te mire?
Ska gjo me te shpifme per femren!A boni gazra kur jeni me partnerin ? ?
pa dashur te zgjatemCila është gjëja më e rëndësishme në jetë për ju?
E di që të trija janë të rëndësishme, por nëse përgjigjeni, duhet të zgjidhni vetëm një.
- Shkollimi dhe pasja e një pune të mirë.
- Gjetja e princit të kaltër, të atij që është siç e keni ëndërruar dhe kalimi i jetës me të.
- Të keni fëmijë.
vetem ne fytyre,dmth me mjekerA ju pëlqejnë qimet tek meshkujt? Nëse po, ku? Në fytyrë, në trup, tek krahërori, duart, apo tjetër?
e adhuroj si sport ??@MaYaDa sa e dashurume je mas boksit![]()
Si ti duashTe pergjithshme apo tek e tek pytjet ? ??