Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pse qenkan kushte? Behet bilanci te ardhurave,mundesive,diskutohet,miratohet me vendim te dyaneshem dhe behen gati valixhet ??Jo sepse nuk me pelqejne kushtet ne dashuri.
Paskam leshuar nje perle te kohes ?Normal po!![]()
Lere c'do bente aiDo e linim njeri vendin ose ai per mua ose une per ate ? ,,,
Do e beja nese,,do isha shume e sigurt ne lidhjen tone,,dhe se kemi nje te ardhme te mire ne ne ate vend, ku do lija vendin ku jetoj per te.Lere c'do bente ai
ti e beje apo jo?![]()
Pikerisht kete dua te them.Do e beja nese,,do isha shume e sigurt ne lidhjen tone,,dhe se kemi nje te ardhme te mire ne ne ate vend, ku do lija vendin ku jetoj per te.
Epo edhe une kete e them se vetem per dashuri nuk lihet gjithcka,,besoj duhet menduar dhe per jeten me pas,,sepse ai mund te jetoj ne maje te gurit dhe me thot eja se ktu do jetojm na mjaftona dashuria qe kemi,,sigurosht sdo shkoj ,,kur ka mundesi ai te vij te jetoj me mua nje jete me te mire.Pikerisht kete dua te them.![]()
Jam dakord me ty @Alea , keto kohe qe jeton njerezimi jane me pragmatiste se lirike!Epo edhe une kete e them se vetem per dashuri nuk lihet gjithcka,,besoj duhet menduar dhe per jeten me pas,,sepse ai mund te jetoj ne maje te gurit dhe me thot eja se ktu do jetojm na mjaftona dashuria qe kemi,,sigurosht sdo shkoj ,,kur ka mundesi ai te vij te jetoj me mua nje jete me te mire
Pse me Tarzxanin do dashurohesh?Epo edhe une kete e them se vetem per dashuri nuk lihet gjithcka,,besoj duhet menduar dhe per jeten me pas,,sepse ai mund te jetoj ne maje te gurit dhe me thot eja se ktu do jetojm na mjaftona dashuria qe kemi,,sigurosht sdo shkoj ,,kur ka mundesi ai te vij te jetoj me mua nje jete me te mire.
Me tarxanin e ne maje te gurit i bie fjala,,Pse me Tarzxanin do dashurohesh?
Te dashuroj dike edhe te planifikoj per te jetuar krijuar familje (per mua eshte njeri nder veprimet serioze serioze qe marrim ne jete).
Kam pare nga jeta e njerez qe gabuan ne vendime,edhe jeta merr automatikisht kthese 90 grade ku shenderrohet ne dike tjeter.
Nuk e di shijen e gjithkujt,por personalisht nuk isha duke lene shans nqs dike do e doja e te jetonte ku te donte,nqs s'kish nje alternative te dyte te pamundesise per te jetuar ku diku do ish me e mire jeta,une do shkoja te ajo.
Une ne kete shkalle e perjetoj dashurine.
Nje miku im iku jetoi ne Brazil e Bolivi sepse u dashurua me vajzen e njeret nder 5 familjeve me te fuqishme ekonomike te Brazilit,edhe pse familja e saj se pranonte.
Tashme s'jane bashke (e pse kane nje femi ) nga arsye te ndryshme,por ne hapesiren e pare qe gjen ajo,serish jane bashke.
E ndiem
e kapem
shijuam
Periudhe endrrash e aventurash,,,,
thote kur i vjen muhabeti
Kjo esht si kenga e Albanit, nje ne nje milion?Pse me Tarzxanin do dashurohesh?
Te dashuroj dike edhe te planifikoj per te jetuar krijuar familje (per mua eshte njeri nder veprimet serioze serioze qe marrim ne jete).
Kam pare nga jeta e njerez qe gabuan ne vendime,edhe jeta merr automatikisht kthese 90 grade ku shenderrohet ne dike tjeter.
Nuk e di shijen e gjithkujt,por personalisht nuk isha duke lene shans nqs dike do e doja e te jetonte ku te donte,nqs s'kish nje alternative te dyte te pamundesise per te jetuar ku diku do ish me e mire jeta,une do shkoja te ajo.
Une ne kete shkalle e perjetoj dashurine.
Nje miku im iku jetoi ne Brazil e Bolivi sepse u dashurua me vajzen e njeret nder 5 familjeve me te fuqishme ekonomike te Brazilit,edhe pse familja e saj se pranonte.
Tashme s'jane bashke (e pse kane nje femi ) nga arsye te ndryshme,por ne hapesiren e pare qe gjen ajo,serish jane bashke.
E ndiem
e kapem
shijuam
Periudhe endrrash e aventurash,,,,
thote kur i vjen muhabeti
Te me thoje mua @Alda79 qe Passion jetoj ne Ceceni e dua te jetoj me ty,ku si baze te kem argumentet e miaKjo esht si kenga e Albanit, nje ne nje milion?
Sepse ti je me i mire se kenga Albanit, je 1 ne 1 miliard?Te me thoje mua @Alda79 qe Passion jetoj ne Ceceni e dua te jetoj me ty,ku si baze te kem argumentet e mia
iki e behm Cecen apo s'iki
Mos ma venitni termin dashuri qe une konceptoj e ndiej
se do ju sakatos![]()
Sperqendrohem dot tani e lexoj m von hahahahaahTe me thoje mua @Alda79 qe Passion jetoj ne Ceceni e dua te jetoj me ty,ku si baze te kem argumentet e mia
iki e behm Cecen apo s'iki
Mos ma venitni termin dashuri qe une konceptoj e ndiej
se do ju sakatos![]()