Y
Yasseminaa
Guest
Për Vetën time them se Jo.. nuk mundem ta lej Punen që kam, dhe ta gjej vetën ne nje Shtet qe kisha kalua vetem Pushimet!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ti do lije nderkohe gjithcka qe ke ndertuar ketu?!Une mendoj nese do e kisha te dashuren jasht shtetit kurr nuk do prishja dicka qe ajo ka ndertuar atje ndersa une po sepse ne shqiperi nuk ben hajer ! Ose do shkoja te punoja disa vite per ti krijuar femijeve te mi nje jete te mire e mund te hapja nje biznes ketu ne shqiperi !
Seriozisht e ke???Po do e lija gjithcka per ate nese do ishaa 100% qe ja vlen te lesh per ate gjithcka
Po ti do lije nderkohe gjithcka qe ke ndertuar ketu?!
RRespekte!!Une mendoj nese do e kisha te dashuren jasht shtetit kurr nuk do prishja dicka qe ajo ka ndertuar atje ndersa une po sepse ne shqiperi nuk ben hajer ! Ose do shkoja te punoja disa vite per ti krijuar femijeve te mi nje jete te mire e mund te hapja nje biznes ketu ne shqiperi !
@Fiore po jo te gjith jan ne ShqiperiUne do ndiqja zemren ,dashurine....
He se bej shaka....
@Yasseminaa pse cka per te jetuar ne Alb me?![]()
Me fal... mendova ju referove Shqiperise.@Fiore po jo te gjith jan ne Shqiperi![]()
Joo! Sjam dakort fare me ty..!Ketu punon per te jetuar ndersa jasht shtetit punon e ngel dicka per te bere te nesermen ! Un dhe tani e mendoj qe nese do kem fmi do mundohem te jem jasht ktij vendi ! Te jen mire ato se jeta ime eshte ndertuar e tille
Po moj fioreee ndonjer zemra bie ne kundershtim me trurin se pyet ;(Joo! Sjam dakort fare me ty..!
Qekur fillohet nje raport me distanca te tilla eshte puna persembrapshti!
Ndaj mos krijoni raporte ne largesi![]()
?????????????Un vallai edhe mbrapa diellit do shkoja mjafton mos jetoj ne katun se sdi pun fshati ???????
Joo! Sjam dakort fare me ty..!
Qekur fillohet nje raport me distanca te tilla eshte puna persembrapshti!
Ndaj mos krijoni raporte ne largesi![]()
1min!Nuk po flasim per nje lidhje une ktu x jasht e te rrim kshu ! po e keqkupton me duket temen ! po flas qe nese do kem njeriun e zemres ne ate vend do ikja me kenaqesine me te madhe ! Un kshu mendoj sepse e shoh qe ktu cdo dit behet me e veshtire !