• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nëse i/e Dashura juaj do Jetonte në tjetër Shtet se ju, do lini gjithqka për të Jetuar me at në Vendin e asaj/atij?

Personalisht jam I mendimit qe:

Nese dashuria ime do te ndihesh mire tek une do te jetonim tek une
Sepse ska per ti munguar asgje
Ne te kundert nese ne do te ndiheshim mire arje tek ajo
Normalisht do te shkoja te ajo......
Mjafton qe lumturia jone te jete mire

Hahahahah asnjehere :)
Vec nje njeri qe ska jete e len ”jeten“ e vet per dicka qe ska siguri, po u ndave neser ske asgje ?‍♀️
Nejse nuk flas per Femra/Meshkuj qe jetojn kot dhe skan asgje

Jo sepse nuk me pelqejne kushtet ne dashuri.

Per mua nese ishte nje lidhje serioze normalisht do e diskutonim dhe nese ne shtetin e asaj do kishim baza me te forta per tardhmen do shkoja me gjith qef dhe shum i lumtur ne rast te kundert do vinte ajo, te ndam sdo jetonim ajo sdo mend :D

Pikerisht kete dua te them. :)
Epo edhe une kete e them se vetem per dashuri nuk lihet gjithcka,,besoj duhet menduar dhe per jeten me pas,,sepse ai mund te jetoj ne maje te gurit dhe me thot eja se ktu do jetojm na mjaftona dashuria qe kemi,,sigurosht sdo shkoj ,,kur ka mundesi ai te vij te jetoj me mua nje jete me te mire.

Epo edhe une kete e them se vetem per dashuri nuk lihet gjithcka,,besoj duhet menduar dhe per jeten me pas,,sepse ai mund te jetoj ne maje te gurit dhe me thot eja se ktu do jetojm na mjaftona dashuria qe kemi,,sigurosht sdo shkoj ,,kur ka mundesi ai te vij te jetoj me mua nje jete me te mire
Jam dakord me ty @Alea , keto kohe qe jeton njerezimi jane me pragmatiste se lirike!

Epo edhe une kete e them se vetem per dashuri nuk lihet gjithcka,,besoj duhet menduar dhe per jeten me pas,,sepse ai mund te jetoj ne maje te gurit dhe me thot eja se ktu do jetojm na mjaftona dashuria qe kemi,,sigurosht sdo shkoj ,,kur ka mundesi ai te vij te jetoj me mua nje jete me te mire.
Pse me Tarzxanin do dashurohesh?

Te dashuroj dike edhe te planifikoj per te jetuar krijuar familje (per mua eshte njeri nder veprimet serioze serioze qe marrim ne jete). :)

Kam pare nga jeta e njerez qe gabuan ne vendime,edhe jeta merr automatikisht kthese 90 grade ku shenderrohet ne dike tjeter. ;)

Nuk e di shijen e gjithkujt,por personalisht nuk isha duke lene shans nqs dike do e doja e te jetonte ku te donte,nqs s'kish nje alternative te dyte te pamundesise per te jetuar ku diku do ish me e mire jeta,une do shkoja te ajo. ;)

Une ne kete shkalle e perjetoj dashurine. ;)

Nje miku im iku jetoi ne Brazil e Bolivi sepse u dashurua me vajzen e njeret nder 5 familjeve me te fuqishme ekonomike te Brazilit,edhe pse familja e saj se pranonte. :)

Tashme s'jane bashke (e pse kane nje femi ) nga arsye te ndryshme,por ne hapesiren e pare qe gjen ajo,serish jane bashke.

E ndiem
e kapem
shijuam
Periudhe endrrash e aventurash,,,,
thote kur i vjen muhabeti

Te dashuroj dike edhe te planifikoj per te jetuar krijuar familje (per mua eshte njeri nder veprimet serioze serioze qe marrim ne jete). :)

Kam pare nga jeta e njerez qe gabuan ne vendime,edhe jeta merr automatikisht kthese 90 grade ku shenderrohet ne dike tjeter. ;)

Nuk e di shijen e gjithkujt,por personalisht nuk isha duke lene shans nqs dike do e doja e te jetonte ku te donte,nqs s'kish nje alternative te dyte te pamundesise per te jetuar ku diku do ish me e mire jeta,une do shkoja te ajo. ;)

Nje miku im iku jetoi ne Brazil e Bolivi sepse u dashurua me vajzen e njeret nder 5 familjeve me te fuqishme ekonomike te Brazilit,edhe pse familja e saj se pranonte. :)

Tashme s'jane bashke (e pse kane nje femi ) nga arsye te ndryshme,por ne hapesiren e pare qe gjen ajo,serish jane bashke.

E ndiem
e kapem
shijuam
Me tarxanin e ne maje te gurit i bie fjala,,:)

se jeten nuk ta siguron as kush por te pakten pse mos i mendojm gjerat me para kur jan mundesit,,

E ndiem
e kapem
shijuam
Kjo esht si kenga e Albanit, nje ne nje milion?

Te me thoje mua @Alda79 qe Passion jetoj ne Ceceni e dua te jetoj me ty,ku si baze te kem argumentet e mia

iki e behm Cecen apo s'iki ;)

Mos ma venitni termin dashuri qe une konceptoj e ndiej
se do ju sakatos ;)
Sepse ti je me i mire se kenga Albanit, je 1 ne 1 miliard?

Back
Lartë