Mendoj ,pasaj do them ...po u shkriohhhhhh thuaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mendoj ,pasaj do them ...po u shkriohhhhhh thuaaa
Sqenkam vetem ???Un ekam timen ket pytje dhe un jakam ber vetes po kam ven rej se ktu shumica jan fallco andaj .
urojMendoj ,pasaj do them ...po u shkri
Ti smendon keshtuuroj
HahahahahahahahahPo kan nga 2-3 jete paralele njerezit mo vlla, andaj edhe ndodh. Un psh jashte jam i martuar me femij, kteu jam singëll, diku tjeter i divorcuar. Çti bëç halle halle kjo dynjo
Ka shumë faj se na sjell mosbesues ?he haha teka faj lulka te kaaaaaaa ?????
Tgjith kem e kan halle po te pakten mos i shkakto dhe me shum duke genjyer hmm.Po kan nga 2-3 jete paralele njerezit mo vlla, andaj edhe ndodh. Un psh jashte jam i martuar me femij, kteu jam singëll, diku tjeter i divorcuar. Çti bëç halle halle kjo dynjo
Pranej njele ne spital tu bo surum i her ne 2 dit se rrin e qit foto ne tmorim nsysh s themi MashaAllah po thona yyy cer shale bjondina ose cer syni ?Un ekam timen ket pytje dhe un jakam ber vetes po kam ven rej se ktu shumica jan fallco andaj .
Pse se dija qe nga fotot semurer njeriu jo kjo eshte nje gje nga zoti .Pranej njele ne spital tu bo surum i her ne 2 dit se rrin e qit foto ne tmorim nsysh s themi MashaAllah po thona yyy cer shale bjondina ose cer syni ?
Ka tboj e qe tmorin nsysh ene mund tnodhiPse se dija qe nga fotot semurer njeriu jo kjo eshte nje gje nga zoti .
Nein nein ok do ekem parasysh por kjo e imja eshte nje procedur.Ka tboj e qe tmorin nsysh ene mund tnodhi
Kshuqe na kurse ?
T rujt zoti ?Nein nein ok do ekem parasysh por kjo e imja eshte nje procedur.
Amin tgjith ishalla.T rujt zoti ?
e praaa he e ne naaaaaaaa????????Ka shumë faj se na sjell mosbesues ?
nuk mendoj dyshojTi smendon keshtu
Per cfare dyshon??nuk mendoj dyshoj
Une tkisha qen kaq king sa ty kisha dal zbath ?Pse kaq te fshehte, asnjeri nuk vendos foton e vet ne profil....kaq fallso .
kot kot a e koha hhahhahahaPer cfare dyshon??
Ska lidhje ,paraqitja e jashtme te genjen ,njeriu duhet vlersuar nga cfare jepUne tkisha qen kaq king sa ty kisha dal zbath ?