• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush do te kthej pergjigje .

Kuptoj, duhet ti kisha ven ca " asaj fallsos ...se mbase u shpreha keq ,po si i ri ne chat do pershtatem me kalimin e kohes
Këtu je në forum jo çat?‍♀️

po ti Heroi i chatit qa do besh poe more vesh ?!
Pse ti e the apo dole me kerku heronj ktu?

Jam heroi vetes un t paste halla, spara jam deklaru si heroi çatit apo spres mu bo kush tjeter hero per mu.
Kshuqe edhe me imponim apo frike s rri kerkun, apo mire se maj me kerrkon nga frika. Po noshta ti meqe je msu...ku i dihet, m'ngatrro me ato adoleshentet qe je msu me fol. Do rritesh edhe ti po hë.birdsfly.jpg

Ca eshte kjo teme idiote?!
Secili ka te drejte te rrije ose jo i fshehte ne kte lloj 'bote' :)
Ne jemi fanatik edhe ktu ska asgjo tkeqe mu me pelqen plus ne nuk na njef shoku se do jet i ri lal po kemi tregu edhe veten ktu me foto kush jemi pak rendesi ka fallco apo jo foto qisim por te qisesh foto prap sdo te thot qe je real. Tkishte mor molli me lexu me nji fryme ty ?

Jam heroi vetes un t paste halla, spara jam deklaru si heroi çatit apo spres mu bo kush tjeter hero per mu.
Kshuqe edhe me imponim apo frike s rri kerkun, apo mire se maj me kerrkon nga frika. Po noshta ti meqe je msu...ku i dihet, m'ngatrro me ato adoleshentet qe je msu me fol. Do rritesh edhe ti po hë.View attachment 92826

Kshuqe edhe me imponim apo frike s rri kerkun, apo mire se maj me kerrkon nga frika. Po noshta ti meqe je msu...ku i dihet, m'ngatrro me ato adoleshentet qe je msu me fol. Do rritesh edhe ti po hë.View attachment 92826
Ti sqenke mire nga trut Sepse nuk ta drejtoi gishtin ty kush o xhaxh, Mjaft e reklamove veten tu shkrujt Kot.

Back
Lartë