Jo.Dhe ndonje ne vecanti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo.Dhe ndonje ne vecanti ?
Pa cel sdo e kisha njohur fare ?Flm,mire se te gjeta .
Po ta kishe xheloz burrin sdo kishe as tel ne dor
Këtu je në forum jo çat?Kuptoj, duhet ti kisha ven ca " asaj fallsos ...se mbase u shpreha keq ,po si i ri ne chat do pershtatem me kalimin e kohes
Kinge je ?
Sa mirePa cel sdo e kisha njohur fare ?
Se jemi te dy ne forum ?![]()
Lapsus ...Këtu je në forum jo çat?![]()
Ti mbaj kte qe ke ?Sjena tbukur si ty.
Dhe po tvem fotot tona sna flasin mo femrat.
Pse ti e the apo dole me kerku heronj ktu?po ti Heroi i chatit qa do besh poe more vesh ?!

Ne jemi fanatik edhe ktu ska asgjo tkeqe mu me pelqen plus ne nuk na njef shoku se do jet i ri lal po kemi tregu edhe veten ktu me foto kush jemi pak rendesi ka fallco apo jo foto qisim por te qisesh foto prap sdo te thot qe je real. Tkishte mor molli me lexu me nji fryme ty ?Ca eshte kjo teme idiote?!
Secili ka te drejte te rrije ose jo i fshehte ne kte lloj 'bote'![]()
Pse ti e the apo dole me kerku heronj ktu?
Jam heroi vetes un t paste halla, spara jam deklaru si heroi çatit apo spres mu bo kush tjeter hero per mu.
Kshuqe edhe me imponim apo frike s rri kerkun, apo mire se maj me kerrkon nga frika. Po noshta ti meqe je msu...ku i dihet, m'ngatrro me ato adoleshentet qe je msu me fol. Do rritesh edhe ti po hë.View attachment 92826
Ti sqenke mire nga trut Sepse nuk ta drejtoi gishtin ty kush o xhaxh, Mjaft e reklamove veten tu shkrujt Kot.Pse ti e the apo dole me kerku heronj ktu?
Jam heroi vetes un t paste halla, spara jam deklaru si heroi çatit apo spres mu bo kush tjeter hero per mu.
Kshuqe edhe me imponim apo frike s rri kerkun, apo mire se maj me kerrkon nga frika. Po noshta ti meqe je msu...ku i dihet, m'ngatrro me ato adoleshentet qe je msu me fol. Do rritesh edhe ti po hë.View attachment 92826
Mirë ?Ti sqenke mire nga trut Sepse nuk ta drejtoi gishtin ty kush o xhaxh, Mjaft e reklamove veten tu shkrujt Kot.
Jena te shemtut o vlla ? prandaj se vejmPse kaq te fshehte, asnjeri nuk vendos foton e vet ne profil....kaq fallso .
Te tor majr?A je majr a??
Maj majr?Te tor majr?
Ti majr je
Filloi shiu nga peshkopiaMaj majr?
Majr ka ba or vocFilloi shiu nga peshkopia
Shume majr or cucMajr ka ba or voc