• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush do te kthej pergjigje .

Po kan nga 2-3 jete paralele njerezit mo vlla, andaj edhe ndodh. Un psh jashte jam i martuar me femij, kteu jam singëll, diku tjeter i divorcuar. Çti bëç halle halle kjo dynjo
Tgjith kem e kan halle po te pakten mos i shkakto dhe me shum duke genjyer hmm.

Un ekam timen ket pytje dhe un jakam ber vetes po kam ven rej se ktu shumica jan fallco andaj .
Pranej njele ne spital tu bo surum i her ne 2 dit se rrin e qit foto ne tmorim nsysh s themi MashaAllah po thona yyy cer shale bjondina ose cer syni ?

Pranej njele ne spital tu bo surum i her ne 2 dit se rrin e qit foto ne tmorim nsysh s themi MashaAllah po thona yyy cer shale bjondina ose cer syni ?
Pse se dija qe nga fotot semurer njeriu jo kjo eshte nje gje nga zoti .

Back
Lartë