Krahasim pa vler mos e quaj malok.jo per 1po as per 10 pif ca krahasimi pa vler
Se jan gjera qe kan ndodhur plot,dhe jo vetem ne realitetin e sotem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krahasim pa vler mos e quaj malok.jo per 1po as per 10 pif ca krahasimi pa vler
Me ty jam edhe uneper mu familja nuk ka krahasim ndaj u shpreha kshu
pytja nuk ishte ashu si tti ...po te ishte ashu nuk ka vler si pytjeMe ty jam edhe une
Por dhe me ate qe do zgjedhesh do krijosh familjen tende ?![]()
Ça ja pyetja?pytja nuk ishte ashu si tti ...po te ishte ashu nuk ka vler si pytje
nuk i mbeshtetem mendimit tend hic?Ça ja pyetja?
Shumë e thjeshtë është por po e bën të vështirë ti përgjigjen.
Thuj jo e kaq.nuk i mbeshtetem mendimit tend hic?
dor je gabim nuk te ofendova thjesht memdimi im esht ndryshe..shnet paqThuj jo e kaq.
Blah blah
Veç me ofendu e keni menjen
Shnet
Sot jam e martuar me dy femije dhe kam familjen time,nese un do me duhej patjeter nje moment te zgjedh mes prinderve apo burrit do zgjedh prinderit.Kam nje pyetje per kta qe zgjedhin kategorikisht " jo kurre".
A ju duket normale qe ne 2020 ne familjet shqiptare diskutohet akoma nese djali/vajza eshte musliman apo kaurr?
Ne eshte malok apo myzeqar?
A ka apo jo shpi ne emer te vet djali???
Dmth do prishje familjen tende,te cilen e ke ngrit me.sakrifica besoj.Do me japesh nje arsye?Sot jam e martuar me dy femije dhe kam familjen time,nese un do me duhej patjeter nje moment te zgjedh mes prinderve apo burrit do zgjedh prinderit.
Sa qesha, nga te shkoi mendja???Varet po mboni letrat @anna ana e kisha menu ijer ?
Arsyeja esht qe jam prind dhe e di qe femijen sic e do prindi se do askush.Dmth do prishje familjen tende,te cilen e ke ngrit me.sakrifica besoj.Do me japesh nje arsye?
Ps. Mirmengjes
Ne shqiperi jo se eshte, por gjithcka duket normal!Kam nje pyetje per kta qe zgjedhin kategorikisht " jo kurre".
A ju duket normale qe ne 2020 ne familjet shqiptare diskutohet akoma nese djali/vajza eshte musliman apo kaurr?
Ne eshte malok apo myzeqar?
A ka apo jo shpi ne emer te vet djali???