• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kë do zgjidhnit, të dashurin/ën apo familjen?

Do ta braktisnit familjen për dashurinë?

• Nese do te ishte e nevojshme, po

Votimi: 1 5.0%
  • Jo, kurre

Votimi: 12 60.0%
  • Vetem nese familja nuk do ta respektonte personin qe kam zgjedhur

Votimi: 2 10.0%
  • Ne rast se familja do te me vendoste perpara kesaj zgjedhjeje

Votimi: 5 25.0%

• Gjithsej votues
    20
pytja nuk ishte ashu si tti ...po te ishte ashu nuk ka vler si pytje
Ça ja pyetja?
Shumë e thjeshtë është por po e bën të vështirë ti përgjigjen.

Kam nje pyetje per kta qe zgjedhin kategorikisht " jo kurre".
A ju duket normale qe ne 2020 ne familjet shqiptare diskutohet akoma nese djali/vajza eshte musliman apo kaurr?
Ne eshte malok apo myzeqar?
A ka apo jo shpi ne emer te vet djali???

Kur behet fjale per nenen dhe per baben jam katigorikisht i mendimit qe nuk duhen BRAKTISUR KURRË !!Gjithashtu dhe familja qe krijon c'dokush nga ne eshte e shenjte ,me probleme apo jo !Duhet te mbajme te gjallë te dyja keto familje me cdo kusht pavaresisht problemeve!!
Secili nga ne (une personalisht e perjetoje kete situate) mund te kontriboje me se pakti financiarisht ,me dashuri dhe pune ,pavaresisht nje situate te keqe si pershembull divorci !!
Me thoni ju.. si mund te braktisesh prinderit e tu kur deshira me e madhe per ta eshte t'ju shikojne te lumtur.Apo nje femije qe eshte dhurate e zotit !!

A ju duket normale qe ne 2020 ne familjet shqiptare diskutohet akoma nese djali/vajza eshte musliman apo kaurr?
Sot jam e martuar me dy femije dhe kam familjen time,nese un do me duhej patjeter nje moment te zgjedh mes prinderve apo burrit do zgjedh prinderit.

Sot jam e martuar me dy femije dhe kam familjen time,nese un do me duhej patjeter nje moment te zgjedh mes prinderve apo burrit do zgjedh prinderit.
Dmth do prishje familjen tende,te cilen e ke ngrit me.sakrifica besoj.Do me japesh nje arsye?

Ps. Mirmengjes

Qyqa un smaj as men ca shtypa
Por sbesoj te lej familjen e dashuri
Do i mbaj te dyja
?‍♀️sdi ca me thon me u befsha lemsh me shum sec jam ber?‍♀️

Ne shqiperi jo se eshte, por gjithcka duket normal!

Back
Lartë