• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kë do zgjidhnit, të dashurin/ën apo familjen?

Do ta braktisnit familjen për dashurinë?

• Nese do te ishte e nevojshme, po

Votimi: 1 5.0%
  • Jo, kurre

Votimi: 12 60.0%
  • Vetem nese familja nuk do ta respektonte personin qe kam zgjedhur

Votimi: 2 10.0%
  • Ne rast se familja do te me vendoste perpara kesaj zgjedhjeje

Votimi: 5 25.0%

• Gjithsej votues
    20
I kam prindrit me mentalitet jo te baba qepes,e pranojn zgjedhjen time ( ok cik me veshtirsi po hajd mo😂)

I kam prindrit me mentalitet jo te baba qepes,e pranojn zgjedhjen time ( ok cik me veshtirsi po hajd mo😂)
Eshte normale me veshtiresi se ato shofin ato gjera qe ti nuk i shef edhe dun me tmiren per gocen e vet 😛 por kur o fmija 10 -im ske ca bo i thu derrit daj 😛🤣🙈

Eshte normale me veshtiresi se ato shofin ato gjera qe ti nuk i shef edhe dun me tmiren per gocen e vet 😛 por kur o fmija 10 -im ske ca bo i thu derrit daj 😛🤣🙈
Ti ke ate babucin e vogel se vret mendjen,kur ke goce eshte keq😂

Shum flm 🙏 ato jan arsyeja qe une sot jam nkom vetem
Hall nuk jan kalamojt ne i shtojm
Hallet vetes kot 🤗😘
Sesi mdkt te rrisesh femij ne kte kohe shume e veshtire me ca rrethohemi,bota dhe njerzit jan ber te frikshem madje dashur pa dashur behemi e ne pjes e atij zullumi,imagjino si do behet me vone

Sesi mdkt te rrisesh femij ne kte kohe shume e veshtire me ca rrethohemi,bota dhe njerzit jan ber te frikshem madje dashur pa dashur behemi e ne pjes e atij zullumi,imagjino si do behet me vone
Une jam mundu ti rris ne shpi time me familjet afer por cdo njeri ne shpi tvet ndarke ske pse del nga rrethi eshte bot verku jasht besimi 0 e shnet 👍🏻

Une mendoj se sduhet te ekzistoj fare si pyetje!
Sepse nese nje person hedh baza te shendosha ne te dyja anet ,ska nevoje per zgjedhje! Qe do te thote cdo kush ka vendin e tij, dhe te pazevendesueshem dhe te gjithe prane njeri-tjerit me respekt me apo deshire!
Jemi bere si cakenj, po harrojme se ca eshte respekti ne cdo drejtim!
Nese une varem nga familja ime atehere do kem te tilla zgjedhje . Mungesa e nje profesioni e pavarsise ekonomike dhe personalitetit sjell tilla probleme :) ( super teme e gjere)

Back
Lartë