Pavaresisht se jena grric noiher bashk,un e kom bo per shaka.Qa me prsh ma keni kthy korrizin krejt
Ti e di une te lovju ty ?????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pavaresisht se jena grric noiher bashk,un e kom bo per shaka.Qa me prsh ma keni kthy korrizin krejt
Mlov lekin ? 3 kam pa po hajt ma ?Pavaresisht se jena grric noiher bashk,un e kom bo per shaka.
Ti e di une te lovju ty ?????????
Lovju mi grifsh se tkam xhan,ca thot ?? mir je andej?Mlov lekin ? 3 kam pa po hajt ma ?
Qa thu maj ? kur shkova anej uneLovju mi grifsh se tkam xhan,ca thot ?? mir je andej?
Pse kur paska ik kosovarka ne Germany ?Lovju mi grifsh se tkam xhan,ca thot ?? mir je andej?
Kshu di unePse kur paska ik kosovarka ne Germany ?
Varet se po tjesh mal0k sta var une ?Po te hyj kjo @FIeRaKe kam per te apliku dhe une.![]()
O kush tka rrejte e kush tka mashtrue Gjermaniooo se kam njet me shkueKshu di une
Nga Çerma jam vllare, sa kalon Pilon e pilafit.Varet se po tjesh mal0k sta var une ?
E pash edhe une ja beri mir ai asaj anes ?@Socialdisexpert e pe shpullen e sotme te perputhen ?
OooooooooooooooooO kush tka rrejte e kush tka mashtrue Gjermaniooo se kam njet me shkue
Dmth sa kalon pilo lalen ????Nga Çerma jam vllare, sa kalon Pilon e pilafit.
He me dolet patriot ju dy? Se Kamez rri po thot jwm laluc???Dmth sa kalon pilo lalen ????
Pupupu n myten laluct ????He me dolet patriot ju dy? Se Kamez rri po thot jwm laluc???
?????????Ouuuuuuu kush i paska than ???? e kja meniher mi besue