• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E ndjek ndokush emisjonin "Perputhen" ne top-channel, çfare mendoni?

Mos u merr me ata qe dalin ne tv se jane shif me sy e plas permren. Hudhi syte knej perqark ke noi i prekshem. :p
giphy.gif
Nk qenke tipi im ti ?

Me e pas dash ana nk lpihej mas meshkujve qe dilte edhe me ate arjonin prapa kamerave aja so femer ?‍♀️mendimi im ky
Je gabim
Po ajo ka bo gjithcka me xhelozu fatjoni e fatjoni se ka vleresu hiq
ana dje sa sqajti edhe me erdhi vertet keq
Se sja vlente tqaje Sepse fatjoni sdin te zgjedhe
Zgjedh melisen e cila esht femer e pakarakter

Je gabim
Ku ja pe ti karakterin ?‍♀️Ana qenka me karakter sa se nxjerri zogin fare edhe me cilin ka dal aty ju asht lepit e kte tjetrin e mante si klysh mendonte se ska tjeter pos saj aty per mendimin tim hallall fatjonit ?

Je gabim
Ka ber me xhelozu fatjonin me cdo mashkull qe dilte moj e ai duke ja then qe ajo gje nk i plq ajo prap e bente mua nk me plq si femer e as me pak 1mashkull si fatjoni..

Ku ja pe ti karakterin ?‍♀️Ana qenka me karakter sa se nxjerri zogin fare edhe me cilin ka dal aty ju asht lepit e kte tjetrin e mante si klysh mendonte se ska tjeter pos saj aty per mendimin tim hallall fatjonit ?
Nuk Po them se ana esht me e mire
AMaaaa deri diku ka tdrejt!
DHe per mendimin tim fatjoni sduhet ta kishte leju qe nje femer si melisa te nderhyte mes tyre
Ka ber me xhelozu fatjonin me cdo mashkull qe dilte moj e ai duke ja then qe ajo gje nk i plq ajo prap e bente mua nk me plq si femer e as me pak 1mashkull si fatjoni..
pse ca qenka fatjoni?
Ana qe nfillim ja ka bo te ditur se e ka qejf ai flirto me krejt gocat
Pooo shko mor pash zotin se me acarohen nervat ?

DHe per mendimin tim fatjoni sduhet ta kishte leju qe nje femer si melisa te nderhyte mes tyre

pse ca qenka fatjoni?
Ana lpihej me krej cunat se

pse ca qenka fatjoni?
Fatjonin une vetem me melisen e kam.pa qe flirton edhe e ka ber pas asaj qe ana beri me Arjonin ? ashtu si e kerkoj ashtu e pesoj ?‍♀️

Ana lpihej me krej cunat se

Fatjonin une vetem me melisen e kam.pa qe flirton edhe e ka ber pas asaj qe ana beri me Arjonin ? ashtu si e kerkoj ashtu e pesoj ?‍♀️
Aman se ja fusni kot?
Imagjino ta kishte bo dikush qe e do ti ket gjo?Sa do tpelqente
Whatever your opinion ?

Back
Lartë