Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
BAbahabahhaahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahhaha Po kan ndienja per njeri tjetrin ata. Ska faj Fatjoni, dihet boterisht qe ai ashtu ben ashtu ndjen akoma se ka kuptuar ana ??
Sa vdekje kjo melisaaaaaaaNam episodi sotem,ndiqeni .....
Ky eshte tipi i femres qe un urrej,qe u fut mes te dyve,prek shale e prek surrat turp ca mesimi po i japin shoqeriae Shqiptare.Sa vdekje kjo melisaaaaaaa
PAsha zotin edhe un e kam urry qe nnfillimKy eshte tipi i femres qe un urrej,qe u fut mes te dyve,prek shale e prek surrat turp ca mesimi po i japin shoqeriae Shqiptare.
Keq me erdhi per Ana shume realisht.PAsha zotin edhe un e kam urry qe nnfillim
Femer pa karakter ,sdi ca ti them ndjej neveritje ?
Aq me teper qe me merziti anen e ma ndavi nga fatjoni ??
Ana sa sqajti moj,ju dridhte zeriKeq me erdhi per Ana shume realisht.
Por ka dhe kshu femrash,ok i tille eshte formati por duke dit se mes te dyve ka dicka,ajo sduhej te futej ne mes aq mw teper ato lloj veprimesh,e ferkimesh. Turp ma shpiffi
????????Nam episodi sotem,ndiqeni .....
Po bashk do bejm nje perputhje ? ? ikim ham pim pagu forumi kto tjerat i kam un ?Mua ata te dy me plq mos por jo me qen bashke ? ata shifen vec si shok ?
Paske ik fare o bish ?
Top Channel historikisht ka qen fole kur.vash dhe peder.ash. Nuk do habitesha edhe sikur ghjitheçka te jet e stisur aty, nuk do ishte hera e pare. Ky mire beri qe foli por pa fakte ste merr kush per baze ato qe thua.@Socialdisexpert ky doli danoc , me tamom aty ? ngjyq me keni tha ??
Tybeeeeeeeee ku je ti me se spo na prsh mo????????
Qa me prsh ma keni kthy korrizin krejtTybeeeeeeeee ku je ti me se spo na prsh mo