Po te hyj kjo @FIeRaKe kam per te apliku dhe une.Qenka keq kjo pune. Kur i hyn njeher do qe t'i nxjerresh fundin. Ta dish çdo ndodh ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po te hyj kjo @FIeRaKe kam per te apliku dhe une.Qenka keq kjo pune. Kur i hyn njeher do qe t'i nxjerresh fundin. Ta dish çdo ndodh ?
Epo Andi eshte tip i qet dhe do nje femer dinamike si Shqipja ?Mua si and me ka hyr nzemer pse e largove at
Sepse ka thyr rregullat e emisionit
Po un ktu
Ik edhe ti mbas shqipes ??
Po tjert ktu
Ikni krejt pra tyytttt
Epo bora osht bossja ik edhe ti tha ????Epo Andi eshte tip i qet dhe do nje femer dinamike si Shqipja ?
Sa mire qe e paske ndjek, nuk paske humbur nje puntate???Epo Andi eshte tip i qet dhe do nje femer dinamike si Shqipja ?
Do ishte vertet interesante te shihnim nke vajze te forumit aty??Po te hyj kjo @FIeRaKe kam per te apliku dhe une.![]()
Pse bora e paska emrin ajo. Gjithmon i thosha goca e açaj oneEpo bora osht bossja ik edhe ti tha ????
Me beri Shqipja per vete dhe qe prej asaj dite rri e rri dhe i shof ndonje puntat ??Sa mire qe e paske ndjek, nuk paske humbur nje puntate???
Shtyre kohe me se miri. Do kenaqesh. Madje kan dhe nje vajze te virgjer qe kerkon burr. Po ashtu edhe nje djal qe mendohet te jet i virgjer por nuk e pranon ???Jo se ndek as dua ta ndjek?
??Shtyre kohe me se miri. Do kenaqesh. Madje kan dhe nje vajze te virgjer qe kerkon burr. Po ashtu edhe nje djal qe mendohet te jet i virgjer por nuk e pranon ???
Me mire Ludo se me pa keta, ngjo mua.??. Dhe cme hyn ne “xhep” mua kto jan te virgjer apo si jan?
E shikon qe pa e pare e di ca programi eshte?Me mire Ludo se me pa keta, ngjo mua.![]()
Je smart ti e di une.E shikon qe pa e pare e di ca programi eshte?
Pse sa te virgjer njeh ti personalisht? Ata jan aq te rrall sa duhen ekspozuar ne muze??. Dhe cme hyn ne “xhep” mua kto jan te virgjer apo si jan?
Sme ben petshtypje fare kjo gje mua,eshte gje personale dhe secili le te flet per vete,Pse sa te virgjer njeh ti personalisht? Ata jan aq te rrall sa duhen ekspozuar ne muze
Pranaj e ndjek me vemendje ti me pa kush do e cpoj ate e? LolPse sa te virgjer njeh ti personalisht? Ata jan aq te rrall sa duhen ekspozuar ne muze
Jo jo por mos me jep shume spoilera. Para se te fle e shoh ne youtube ?? Pyet @Bjondina2019 se ajo nuk i le pa i pare ?.@Socialdisexpert e pe shpullen e sotme te perputhen ?
ANa I gjujti nshpull fatjonit ?pas takimit me melisenJo jo por mos me jep shume spoilera. Para se te fle e shoh ne youtube ?? Pyet @Bjondina2019 se ajo nuk i le pa i pare ?.
Po kush u rraf ?
hahahhaha Po kan ndienja per njeri tjetrin ata. Ska faj Fatjoni, dihet boterisht qe ai ashtu ben ashtu ndjen akoma se ka kuptuar ana ??ANa I gjujti nshpull fatjonit ?pas takimit me melisen
Gati sa sqajti mer ,u lendu