Shqipja left the chat ?Kujdes kujt i fal dashiti!
Jo te gjith e njohin kete fjal she ta keqperdorin![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shqipja left the chat ?Kujdes kujt i fal dashiti!
Jo te gjith e njohin kete fjal she ta keqperdorin![]()
Kur jep Zoti ta kthen shumë-fish.C'do dite mesohem nga gabimet e mia,
Por do e tregoj nje tregim icik me ndryshe:
Kur migrova per here te pare isha 14 Vjet dhe takova ne tren Trieste milano nje burr te moshuar me 3 Femit e vet po qante e po u thoshte femive me arrite arritem por nje zot e di ku do shkojm.
Eh po i flas une pastaj sepse skishin pasur lek ne xhep, e i dhash une 420€ e fundit ce kisha thash merri keto se skam te vogla, po ti tha baci thash une kam karten mos ke merak per mu.
Ne fakt skisha as kart e as lek t'jera, Zbres nga Treni ne milano marr trenin t'jeter Milano Basel te zvicrres: HIP Ne tren dhe gjeta nje portofol me 2300/chf ( Franga )
Andaj do thoja une kam mesuar se aç me shum jep aç me shum merr dhe nga se pret fare:
@Ai_Tipi une ty me shume ???Edhe un ty shum ????
@Alcyon ku ke humb ti njeher ?Te mos i besoj kurr askujt dhe te mos pres ashje nga askush .
Zemer ketu rrotull jam ?@Alcyon ku ke humb ti njeher ?
Shume e vertete?Mos beso as te vetja ?
@Alcyon ku rrotull moj zhduket njeriu kshuZemer ketu rrotull jam ?
Kam nje shoqe ka punuar me ty, por qe e la punen te ike ne Londer dhe u be pishman??Punën e sotme mos e lër për nesër se nesër mund të jesh në Londër?