• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili është mesimi me i miri qe keni mesuar nga një gabim qe keni ber ?

C'do dite mesohem nga gabimet e mia,

Por do e tregoj nje tregim icik me ndryshe:

Kur migrova per here te pare isha 14 Vjet dhe takova ne tren Trieste milano nje burr te moshuar me 3 Femit e vet po qante e po u thoshte femive me arrite arritem por nje zot e di ku do shkojm.

Eh po i flas une pastaj sepse skishin pasur lek ne xhep, e i dhash une 420€ e fundit ce kisha thash merri keto se skam te vogla, po ti tha baci thash une kam karten mos ke merak per mu.
Ne fakt skisha as kart e as lek t'jera, Zbres nga Treni ne milano marr trenin t'jeter Milano Basel te zvicrres: HIP Ne tren dhe gjeta nje portofol me 2300/chf ( Franga )

Andaj do thoja une kam mesuar se aç me shum jep aç me shum merr dhe nga se pret fare:
Kur jep Zoti ta kthen shumë-fish.
Bravo për gjestin ?

Qe une i bej vete ditet e bukura, me ndihmen e Allahut Elhamdulilah ?❣️?
Se kur bejme plane Zoti qesh.
Se vendimet duan mend, e jo zemer.
Dhe se ndoshta mund te humbas nje beteje, por e kam guximin dhe forcen, luften gjithmone e kam te fituar❣️

Punën e sotme mos e lër për nesër se nesër mund të jesh në Londër?

Punën e sotme mos e lër për nesër se nesër mund të jesh në Londër?
Kam nje shoqe ka punuar me ty, por qe e la punen te ike ne Londer dhe u be pishman??
Kudo te shkosh hamall punon se punet e mira i bejne vete bota o Dor?

Pse?
Është një roman i shkruar nga Sterjo Spasse.
Posagjeri merr pasaporten dhe kishte dicka ne menge, e polici e pyet gjithe ironi.
Po kjo gje e zeze qe eshte mbi mengen e bardhe te xhaketes, cfare eshte?
Do ta dish ti i thote posagjeri?
Po pergjigjet polici.
Eshte nje morr qe une e marr, e vendos ndermjet thonjve dhe ja shtyp koken.
Polici e kuptoi ironine e posagjerit dhe tha me veten.
Nuk ke faj ti jo, se te ma kishe thene para se te vulosja pashaporten ta gjeja une morrin!

Keshtu qe njeriu para njeriut eshte nje fjale
Por para Zotit, eshte para drejtesise?

Back
Lartë