• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili është mesimi me i miri qe keni mesuar nga një gabim qe keni ber ?

Mbaj pergjegjesi per cdo gje qe bej qoft e mire apo e keqe dhe nese kam faje i marr persiper dhe ju bej balle pasojave qe mund te me ket shkaktuar dhe normalisht qe gjithmone mundohem te permirsohem dhe te marr mesimin me te mire nga cdo gabim faj dhe cdo gjeje tjeter ne jete

Kujdes kujt i fal dashuri !
Jo te gjith e njohin kete fjal dhe ta keqperdorin ☹️

Last edited:
C'do dite mesohem nga gabimet e mia,

Por do e tregoj nje tregim icik me ndryshe:

Kur migrova per here te pare isha 14 Vjet dhe takova ne tren Trieste milano nje burr te moshuar me 3 Femit e vet po qante e po u thoshte femive me arrite arritem por nje zot e di ku do shkojm.

Eh po i flas une pastaj sepse skishin pasur lek ne xhep, e i dhash une 420€ e fundit ce kisha thash merri keto se skam te vogla, po ti tha baci thash une kam karten mos ke merak per mu.
Ne fakt skisha as kart e as lek t'jera, Zbres nga Treni ne milano marr trenin t'jeter Milano Basel te zvicrres: HIP Ne tren dhe gjeta nje portofol me 2300/chf ( Franga )

Andaj do thoja une kam mesuar se aç me shum jep aç me shum merr dhe nga se pret fare:

Kur migrova per here te pare isha 14 Vjet dhe takova ne tren Trieste milano nje burr te moshuar me 3 Femit e vet po qante e po u thoshte femive me arrite arritem por nje zot e di ku do shkojm.

Eh po i flas une pastaj sepse skishin pasur lek ne xhep, e i dhash une 420€ e fundit ce kisha thash merri keto se skam te vogla, po ti tha baci thash une kam karten mos ke merak per mu.
Ne fakt skisha as kart e as lek t'jera, Zbres nga Treni ne milano marr trenin t'jeter Milano Basel te zvicrres: HIP Ne tren dhe gjeta nje portofol me 2300/chf ( Franga )

Andaj do thoja une kam mesuar se aç me shum jep aç me shum merr dhe nga se pret fare:
I ndajm perxhys ato frongat ?

Bravo të qoftë në qoft se i ke ndihmuar.
Ata e meritojnë të ndihmon që emigrojnë në vende të tjera se në vendin e tyre nuk kanë asnji fije shprese.
Por ka dhe disa njerëz që meritojnë të ndihmon siç janë rumunët ose ( harxhinjt) siç i themi ndryshe.
Shiko burra që në vend të punoj lypin rrugëve.
Dhe bejn gjithmon fëmijë çift komunash ka nga shtat fëmijë.
Pyes veten ata nuk kan pse i marrin meqaf fëmijët duke i nxjerr rrugës dhe duke i treguar që njerëzve tju vij keq.

Back
Lartë