• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte diferenca jote nga te gjithe njerezit e tjere?

Jam pa komplekse thuaj ,nuk thuhet jam pa 0 zero komplekse se kur thu jam dhe thu 0 thu dt gjera te kunderta, thuhet jam pa komplekse ose kam 0 komplekse ,faleminderit
Ethem si tma doje kokrra qejfit,edhe pse ke te drejte nket rast

Nuk e di!!!
Thjesht une jam e sinqerte,realiste dhe e drejte dhe me njerzit qe nuk e meritojne
Sillem me te gjithe njelloj…
Si me te miret ashtu dhe me te keqinjt

Une nuk ndryshoj kurre!
Jam gjithmon i njejti.
Dhe cka kam ta them jo tj ne sy e tjeter mbaskraheve.

Se skam interes tjeret çka jan e çka bajn

O asni diferenc me te tjert un mundet te jem
Me i mir se dikush dikush mundet te jet me i mir se un e mundet te jet dikush me i kir se ai dikushi kshuqe skemi diferenc

Back
Lartë