Po boj si heker ? po prz nuk thash tgjitha se vej edhe nji c4 une ?Mbaj e ca per vete se i shite te gjitha ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po boj si heker ? po prz nuk thash tgjitha se vej edhe nji c4 une ?Mbaj e ca per vete se i shite te gjitha ???
Jam pa komplekse thuaj ,nuk thuhet jam pa 0 zero komplekse se kur thu jam dhe thu 0 thu dt gjera te kunderta, thuhet jam pa komplekse ose kam 0 komplekse ,faleminderitJAM PA 0 KOMPLEKSE!?
Ethem si tma doje kokrra qejfit,edhe pse ke te drejte nket rastJam pa komplekse thuaj ,nuk thuhet jam pa 0 zero komplekse se kur thu jam dhe thu 0 thu dt gjera te kunderta, thuhet jam pa komplekse ose kam 0 komplekse ,faleminderit
PucEthem si tma doje kokrra qejfit,edhe pse ke te drejte nket rast
Si puq kshu ti pa njoht?
Do njihemi me Kalimin e kohes ,nje puc fillim I mbareSi puq kshu ti pa njoht?
Kismet...Nje hug po tjap un meq mdhe puthje?Do njihemi me Kalimin e kohes ,nje puc fillim I mbare![]()
ja fute kot ketuNuk jam e vecantë...jam normale si gjithë njerëzit e tjerë...
Mund të jetë i ndryshëm por autori thotë c'të bën të vecantë.ja fute kot ketu.. cdokush esht i ndryshem
![]()
ndoshta keni te drejt ne mendimin tuaj .....por ti je e vecant do sdo tiMund të jetë i ndryshëm por autori thotë c'të bën të vecantë.
E un se ndjej veten të veçantë ?
Meqenëse thua ti...ndoshta keni te drejt ne mendimin tuaj .....por ti je e vecant do sdo ti![]()