• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte diferenca jote nga te gjithe njerezit e tjere?

Hahhahahahhahahahahahahha plasiiii:p
Tema: Te vecantee? Ca sme ben mua te vecantt se jam si cpirtt:p

P.s te lavdroj icik veten?

Teme e bukur macherie edhe pse ka te beje me unin e cdo njeriu nga menyra si i percepton gjerat ne varesi te eksperiences se jetes.

Po flas per jeten reale.
1:pelqej vetmin.
2:Nuk mbaj shoqe,skam pasur ndonjeher.
3"Shum her pij kafen vetem sesa te jem e shoqeruar.
4:Nuk e shoh nje mashkull nga bukuria,apo nga paraja por nga trut e kokes(me then tdrejten mashkull me tru skam njof).
5:Jam njeri qe i parandjej gjerat,edhe ndodhin.
6:Nuk studioj shum,por nese e lexoj librin me vemnendje jam ne gjendje ta mesoj.
7:Nuk flas shum,jam tip i qet.
8:Lexoj shpesh horoskopin :D
9:Kam ndryshuar shum,dikur qendroja si mashkull e jo si femer.Kurse sot e mbaj veten goxha,madje se kam problem edhe nese qendroj gjat gjith dites me taka.
Ma merr mendja se kjo me ben tjem ndryshe(jo me e vecant se femrat e tjera).

Fakti qe jam so damn positive! Smerem me llafe/thashetheme/kunja. Shofe punen, qefin dhe rehatin time always!

P.S spo them qe kjo eshte differenca nga te gjithe, se eshte normale qe ka dhe njerez te tjere qe e kan kete pjes te karakterit.... por qe vetem nje % shume e vogel e njerezve e kan fatkeqesisht.

Mund te kete shume sI une
Por si une asnji
Kam menyren time te te shoqeruarit
Kam menyren time te respektuarit
Kam menyren time te dashuruarit

Jam vetvetja ne cdo aspekt.

P.s mos me quani fodull e mendjemadh

Flori e shkuar floririt jam. 24.69 karat.
Nje pjese shume e vogel e njerzve jane si une. :p
Se desh harrova, kerkoj nje partnere kshu si une dmth flori nga kembet tek koka, edhe pse dyshoj qe mund te kete ketu verdalle.

Kam fillu me përdor stil panenka :p

Po flas per jeten reale.
1:pelqej vetmin.
2:Nuk mbaj shoqe,skam pasur ndonjeher.
3"Shum her pij kafen vetem sesa te jem e shoqeruar.
4:Nuk e shoh nje mashkull nga bukuria,apo nga paraja por nga trut e kokes(me then tdrejten mashkull me tru skam njof).
5:Jam njeri qe i parandjej gjerat,edhe ndodhin.
6:Nuk studioj shum,por nese e lexoj librin me vemnendje jam ne gjendje ta mesoj.
7:Nuk flas shum,jam tip i qet.
8:Lexoj shpesh horoskopin :D
9:Kam ndryshuar shum,dikur qendroja si mashkull e jo si femer.Kurse sot e mbaj veten goxha,madje se kam problem edhe nese qendroj gjat gjith dites me taka.
Ma merr mendja se kjo me ben tjem ndryshe(jo me e vecant se femrat e tjera).
Mraft pika sa e mirë paskam qenë njëherë e një kohë ???

Back
Lartë