Pse profilimi im ngjan në huazuese manikinesh? ?po bre bash qashtu desha me than ne profilin tan ta kisha
a po ma jep hua nji manikine per dashni ?
Tema:
Të njëjtin mendim do kem gjithmonë.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pse profilimi im ngjan në huazuese manikinesh? ?po bre bash qashtu desha me than ne profilin tan ta kisha
a po ma jep hua nji manikine per dashni ?
Pse profilimi im ngjan në huazuese manikinesh? ?
Tema:
Të njëjtin mendim do kem gjithmonë.
Ti the do i bej quhet fakt i kryer lol kujdes mos te bje naj burr qe kafshon se te beri dem 3 4 mi euro lolShprehim mendimin mo ca ka tkeqe
Pse nuk kafshohet po te jesh me silikon?Ti the do i bej quhet fakt i kryer lol kujdes mos te bje naj burr qe kafshon se te beri dem 3 4 mi euro lol
Po dhe më the të ta huazoj një, ashtu? Lol lolnuk nankuptova kte, desha me thane qe femnat qe fryhen me silikon asht ma mire me pas nji te dashtun manikine ?
Ncuq ?Pse nuk kafshohet po te jesh me silikon?
Po dhe më the të ta huazoj një, ashtu? Lol lol
Faleminderit. Ndaj i vazhdoj bisedat me njerëz inteligjent ?oj cuc e dashtun e thashe me shaka …kuptohet …ti je edhe inteligjente ?
Faleminderit. Ndaj i vazhdoj bisedat me njerëz inteligjent ?
Ooo beni... He mo ckemi ?Ti je dashuri e gjitha!
Truri eshte pika x e çdo gjeje. ?
Spo vesh kush ma reçipeta ? dojn qe ti duket maja pak ke bluza ?Kanë dalë reçipeta me mbushje dhe mbathje të fryra.
U zgjidh e kjo punë.
e di ket gjaKanë dalë reçipeta me mbushje dhe mbathje të fryra.
U zgjidh e kjo punë.