• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë mendoni per implantet e gjoksit dhe te pasmeve ?

Ajo qe me cudit shume jane implantet e te pasmeve. Eshte nderhyrje e panevojshme sepse ata muskuj mund te zhvillohen me stervitje!

Edhe implantet e gjoksit shpesh-here me duken teresisht te panevojshme. Ka femra qe tirapet e tjera fizike i kane aq te bukura sa qe nje gjoks mesatar apo edhe i vogel eshte krejt OK.

Kur femra te rremben vemendjen me sjellje te embel, te prek ndjenjat me nje buzeqeshje te ngrohte, apo te c'orienton nje shikim te vecant, madhesia e gjoksit nuk ka fare rendesi.

E them shpesh, nuk jam per sasi por per cilesi.

Kundra absolutisht...
Per grat ose burrat qe thrrasin ne ndihem kirurgjin estetike do i keshilloja nje proces sherues dhe ne kerkim te ekuilibrit personal me psikollog, per te pelqyer veten dhe per ta pranuar te para syve te botes.
Ja mua sme pelqejn kofshet e mija por kur shifem ne pasqyr them shyqyr kam prapakolpin e mir. Ekuiliber
??????

Hmm nuk di ç'te mendoj?! ? Personalisht nuk kam prek ndonjeher gjoks dhe gluteus prej silikoni dhe nuk di te bej diferencen.
Ndonjeher duhet sepse ka vajza qe jan derras si para dhe pas keshtu qe ne te tilla raste u jep nje zgjidhje por ne pergjithesi nuk eshte e nevojshme ose te pakte mos te jen te ekzagjeruara si neper filma ?

Kundra absolutisht...
Per grat ose burrat qe thrrasin ne ndihem kirurgjin estetike do i keshilloja nje proces sherues dhe ne kerkim te ekuilibrit personal me psikollog, per te pelqyer veten dhe per ta pranuar te para syve te botes.
Ja mua sme pelqejn kofshet e mija por kur shifem ne pasqyr them shyqyr kam prapakolpin e mir. Ekuiliber
??????
?

Nese nje femer duhet te ndihet mire me veten duhet te bej cdo gje edhe botoks edhe gjokset nuk ka ndo nje gje te keqe rendesi ka mos ta teproj jam po cdo nderhyrje me sense e jo te tepruar

Back
Lartë