Nese nje femer duhet te ndihet mire me veten duhet te bej cdo gje edhe botoks edhe gjokset
Ne kete menyre sic u shpreve duket sikur i referohesh botoksit dhe silikonit si kushte per t'u ndiher mire!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nese nje femer duhet te ndihet mire me veten duhet te bej cdo gje edhe botoks edhe gjokset
Une mire ndihem se nuk me nevoiten se nuk jam femer po mundohu te kuptosh nje femer qe i nevoitet nje gje e tille ?Ne kete menyre sic u shpreve duket sikur i referohesh botoksit dhe silikonit si kushte per t'u ndiher mire!
Une mire ndihem se nuk me nevoiten se nuk jam femer po mundohu te kuptosh nje femer qe i nevoitet nje gje e tille ?
Mire. Femrat qe e bejne mendon ti qe e bejne te ndihen keq? ?Nuk e preka fare menyren se si ndihesh ti me fizikun qe ke. Thjesht citova ate pjese ku fjalet e tua bejn nje lidhje krejt te panevojshme midis botoksit, zmadhimit te gjoksit, dhe lumturise: "Nese nje femer duhet te ndihet mire me veten duhet te bej cdo gje edhe botoks edhe gjokset...".
Ky eshte mendimi ime personal dhe citova si e mendoj une e jo si e mendon ti dhe une shkruaj ate qe mendoj flmNuk e preka fare menyren se si ndihesh ti me fizikun qe ke. Thjesht citova ate pjese ku fjalet e tua bejn nje lidhje krejt te panevojshme midis botoksit, zmadhimit te gjoksit, dhe lumturise: "Nese nje femer duhet te ndihet mire me veten duhet te bej cdo gje edhe botoks edhe gjokset...".
Qesha per ironin ndaj meje. Muhabeti siper ishte serio?se u shkrit fareKundra absolutisht...
Per grat ose burrat qe thrrasin ne ndihem kirurgjin estetike do i keshilloja nje proces sherues dhe ne kerkim te ekuilibrit personal me psikollog, per te pelqyer veten dhe per ta pranuar te para syve te botes.
Ja mua sme pelqejn kofshet e mija por kur shifem ne pasqyr them shyqyr kam prapakolpin e mir. Ekuiliber
??????
Ky eshte mendimi ime personal dhe citova si e mendoj une e jo si e mendon ti dhe une shkruaj ate qe mendoj flm
Naten e mire ?Pikerisht mendimin qe shpreve ti citova dhe kritikova:
Mos u shmang nga ajo qe shkrove.
Mire. Femrat qe e bejne mendon ti qe e bejne te ndihen keq? ?
Ndihen mire dhe mire bejne.
Jam plotësisht kundër. Jo rastësisht syri ësht krijuar gropë, nuk ngopet kurrë dhe ku është kufiri? Një ndërhyrje e vetme të garanton që nuk do e bësh të dytën, sepse don të ndihesh akoma më mirë?
Të vetmet raste që mbështes janë ato të mastektomisë.
Nuk jam e specializuar në kirurgjinë plastike ? por kam pas kontakt me pacientë që janë nënshtruar mastektomisë, nëse këtu e kishe qëllimin ?ke shkru si profesioniste e fushes…
?
po nashti asht ma mire me shku me nji manikin ?
Nuk jam e specializuar në kirurgjinë plastike ? por kam pas kontakt me pacientë që janë nënshtruar mastektomisë, nëse këtu e kishe qëllimin ?
Kundra absolutisht...
Per grat ose burrat qe thrrasin ne ndihem kirurgjin estetike do i keshilloja nje proces sherues dhe ne kerkim te ekuilibrit personal me psikollog, per te pelqyer veten dhe per ta pranuar te para syve te botes.
Ja mua sme pelqejn kofshet e mija por kur shifem ne pasqyr them shyqyr kam prapakolpin e mir. Ekuiliber
??????