e
e kam un.
Ore ka pas qene nje sole tjeter ketu! Ku do kete shkuar!!! ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e
e kam un.
un sdi gje ?Ore ka pas qene nje sole tjeter ketu! Ku do kete shkuar!!! ?
ku ke qen me ??Ti me mire hiq Tel dhe pershendet kur te kaloj une afer si sot ???
Ne kavaje ke Billa mi kalova????ku ke qen me ??
hahahahahaha skam qwn un mke ngatrru???Ne kavaje ke Billa mi kalova????
Aha mendova se po beje me kembe e duar ne telefon thash jallah e paska perzen i dashuri ket???hahahahahaha skam qwn un mke ngatrru???
??Aha mendova se po beje me kembe e duar ne telefon thash jallah e paska perzen i dashuri ket???
Ne pergjithsi ktu ska lidhje le besim ,thjesht ma shum hajgare dhe biseda.dhe nese zgjedh dike me i besu,e bej vetem nese e vrej se aj person ja ka frigen zotit,ata persona kur sdo benin keq dicka me qellim,se i mban friga nga krijusi,se nese kjo nuk ekziston mendoj se kush e nal njeriun me be keQ.MENDIMI JEM ISHT.☺
As mos e mendo se je pa to!Nuk ka lidhje zoti në këtë gjë.
Un mund të jem e pa fe e pa zot por kjo sdo të thotë që sjam besnike.
Të mos mendoj çfarë ?As mos e mendo se je pa to!
Thjesht edhe ti si te gjith ne, jemi ne prove.
Si ktu dhe ne cdo fush te jetes?
Nejse, m'takon te flas per vete..
Si person jam i pritur te besoj kedo dhe per gkithshka si fillim.
Besoj se, duke u nisur nga besimi i tepert, ne nje far menyre i'a imponon dhe tjetrit te jet i sinqert e i drejte.
a shoku. Ndoshta nuk u shpreha qartë. Eksperienca ime si prezencë në virtualitet, jo si viktimë e thashethemeve.Cuditerisht sme ka ndodhur kurr kjo gje! E kam degjuar shpesh te permendet si fakt, por une kam pas te bej me shume e sme ka ndodhur kurr!
Ndoshta ngaqe si hap shume zorret une...pa u njohur mire ?
Mos mendo se je pa fe...Të mos mendoj çfarë ?
Për sa i përket paragrafit të fundit nuk vlen.
Shumica do tallen me sinqeritetin tënd dhe do ta marrin për dobësi.
Janë të rrallë njerëzit e besës.
Me pak fjalë, PO. Kam pas fat dhe ndihem e privilegjuar të kem miq dy shpirtëra të bukur.Antare te forumit!
A i besoni miqesise suaj virtuale eshte pyetja ime?
Për sa i përket fesë dhe besimit në zot është e drejta dhe zgjedhja e secilit prej nesh.Mos mendo se je pa fe...
Kuptoj qe mund te jesh ne irritim e siper dhe s esht faji yt, ndaj dhe thash mos mendo se je oa te.(besim)
Tylip, po s'esht me bukur te jesh i drejte, ndoshts dhe naiv e te besh rolin e budallait ne sy te te tjereve der ne momentin qe nxjerrin koken?!
Besoj fuqishem ne cka them sepse jeta sna ve perball vetem mashtrime e njerez me mendje te vogel qe nisen nga interesa meskine. Te ngushta, vigle e pa drite per te nesermen.
Kshu qe, me mir naiv ne syte e nje mendje ngushti, se sa i drejt ne syt e te drejtit. Jeta esht shum e shkurter dhe bota shum e vogel qe t'i kursej atij qe na quan naiv mundesine per te marr zhgenjimin e radhes nga vetja.
Tylip!
Dit e bukur sot. Vere. Hap koha, hap mendja. ?
Ti je e re, ku i bone keta miq? ?Besoj tek cilesia jo te kantiteti.
pak e te sakte si gishtat e dores.
Pse vetem per ktu behet fjale ?Ti je e re, ku i bone keta miq? ?