• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Besimi juaj rreth miqesise virtuale.

Ne pergjithsi ktu ska lidhje le besim ,thjesht ma shum hajgare dhe biseda.dhe nese zgjedh dike me i besu,e bej vetem nese e vrej se aj person ja ka frigen zotit,ata persona kur sdo benin keq dicka me qellim,se i mban friga nga krijusi,se nese kjo nuk ekziston mendoj se kush e nal njeriun me be keQ.MENDIMI JEM ISHT.☺

Nuk ka lidhje zoti në këtë gjë.
Un mund të jem e pa fe e pa zot por kjo sdo të thotë që sjam besnike.
Ne pergjithsi ktu ska lidhje le besim ,thjesht ma shum hajgare dhe biseda.dhe nese zgjedh dike me i besu,e bej vetem nese e vrej se aj person ja ka frigen zotit,ata persona kur sdo benin keq dicka me qellim,se i mban friga nga krijusi,se nese kjo nuk ekziston mendoj se kush e nal njeriun me be keQ.MENDIMI JEM ISHT.☺

Nuk ka lidhje zoti në këtë gjë.
Un mund të jem e pa fe e pa zot por kjo sdo të thotë që sjam besnike.
As mos e mendo se je pa to!
Thjesht edhe ti si te gjith ne, jemi ne prove.
Si ktu dhe ne cdo fush te jetes?
Nejse, m'takon te flas per vete..
Si person jam i pritur te besoj kedo dhe per gkithshka si fillim.
Besoj se, duke u nisur nga besimi i tepert, ne nje far menyre i'a imponon dhe tjetrit te jet i sinqert e i drejte.

As mos e mendo se je pa to!
Thjesht edhe ti si te gjith ne, jemi ne prove.
Si ktu dhe ne cdo fush te jetes?
Nejse, m'takon te flas per vete..
Si person jam i pritur te besoj kedo dhe per gkithshka si fillim.
Besoj se, duke u nisur nga besimi i tepert, ne nje far menyre i'a imponon dhe tjetrit te jet i sinqert e i drejte.
Të mos mendoj çfarë ?
Për sa i përket paragrafit të fundit nuk vlen.
Shumica do tallen me sinqeritetin tënd dhe do ta marrin për dobësi.
Janë të rrallë njerëzit e besës.

Cuditerisht sme ka ndodhur kurr kjo gje! E kam degjuar shpesh te permendet si fakt, por une kam pas te bej me shume e sme ka ndodhur kurr!
Ndoshta ngaqe si hap shume zorret une...pa u njohur mire ?
a shoku. Ndoshta nuk u shpreha qartë. Eksperienca ime si prezencë në virtualitet, jo si viktimë e thashethemeve.
Nuk guuxon kush të më akuzojë as për një gjysëm llafi per 20 vjet.

Njerzit pasi bëheshin "pis" me llafe e thashetheme në pv, dilnin në publik që të janë rrobat e pista.

Përsonalisht çfarë dua që të tjerët të dinë rreth meje, e them publikisht.
Çfarë kam ti them diçka dikujt, me të mirë apo të keq, ja them publikisht.

Të mos mendoj çfarë ?
Për sa i përket paragrafit të fundit nuk vlen.
Shumica do tallen me sinqeritetin tënd dhe do ta marrin për dobësi.
Janë të rrallë njerëzit e besës.
Mos mendo se je pa fe...
Kuptoj qe mund te jesh ne irritim e siper dhe s esht faji yt, ndaj dhe thash mos mendo se je oa te.(besim)
Tylip, po s'esht me bukur te jesh i drejte, ndoshts dhe naiv e te besh rolin e budallait ne sy te te tjereve der ne momentin qe nxjerrin koken?!
Besoj fuqishem ne cka them sepse jeta sna ve perball vetem mashtrime e njerez me mendje te vogel qe nisen nga interesa meskine. Te ngushta, vigle e pa drite per te nesermen.
Kshu qe, me mir naiv ne syte e nje mendje ngushti, se sa i drejt ne syt e te drejtit. Jeta esht shum e shkurter dhe bota shum e vogel qe t'i kursej atij qe na quan naiv mundesine per te marr zhgenjimin e radhes nga vetja.
Tylip!
Dit e bukur sot. Vere. Hap koha, hap mendja. ?

Antare te forumit!

A i besoni miqesise suaj virtuale eshte pyetja ime?
Me pak fjalë, PO. Kam pas fat dhe ndihem e privilegjuar të kem miq dy shpirtëra të bukur.
Pse e besova?
Thjeshtë, kanë qëndruar vetja në principet dhe vlerat e tyre pa asnjë kompromis. Gjë për të cilën kanë fituar miqësinë time të përjetshme, pa marë parasysh sprovave që ofron jeta virtuale.

Mos mendo se je pa fe...
Kuptoj qe mund te jesh ne irritim e siper dhe s esht faji yt, ndaj dhe thash mos mendo se je oa te.(besim)
Tylip, po s'esht me bukur te jesh i drejte, ndoshts dhe naiv e te besh rolin e budallait ne sy te te tjereve der ne momentin qe nxjerrin koken?!
Besoj fuqishem ne cka them sepse jeta sna ve perball vetem mashtrime e njerez me mendje te vogel qe nisen nga interesa meskine. Te ngushta, vigle e pa drite per te nesermen.
Kshu qe, me mir naiv ne syte e nje mendje ngushti, se sa i drejt ne syt e te drejtit. Jeta esht shum e shkurter dhe bota shum e vogel qe t'i kursej atij qe na quan naiv mundesine per te marr zhgenjimin e radhes nga vetja.
Tylip!
Dit e bukur sot. Vere. Hap koha, hap mendja. ?
Për sa i përket fesë dhe besimit në zot është e drejta dhe zgjedhja e secilit prej nesh.
Nuk është tema e duhur për këtë temë por e përmenda sepse shoqja më lart tha i besoj një njeriu që ka frikë zotin.
Dhe nuk mu duk llogjike.
Nuk mendoj se të jesh i sinqertë apo naiv quhesh budalla.
Këtë frazën "Kshu qe, me mir naiv ne syte e nje mendje ngushti, se sa i drejt ne syt e te drejtit" nuk arrij të kuptoj çdo të thuash ?‍♀️
Mbase në sytë e të pa drejtit doje të thoje
Ditë të mbarë dhe ty :)

Back
Lartë