• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Besimi juaj rreth miqesise virtuale.

shoqerise deri ne nje fare pike pasi ka tipa e tipe qe kuptojn shakane gje qe sjell perputhje idesh per te kaluar kendshem

Nuk me kuptove ti ne lidhje me ate qe thash te shtosh pak germa rreth postimit.
Nuk thash qe bere mire apo keq,por thjesht nje argument.

Per tu pozicionuar une rreth temes do shtoj se duke shpenzuar nje pjese te kohes time rreth lundrimit ne net ndeshem me nickname te ndryshem ,edhe me emra reale.
Instikti im me dergon rreth seleksionimit pa u perpjekur ,por modestisht e bej ate.
Me seleksionimin nenkuptoj botet me te gjera,pa perbuzur askend.
Fal kesaj plaforme kam takuar njerez te kalibrave te ndryshem qe ne reale ritmi do mi refuzonte te njihja nqs s'do ish shtytes kjo platforme,edhe do thoja se me pjesen derrmuese fatmiresisht ekziston nje raport i mire komunikimi,qe e ne panairet e librit kane qene ftesa e tyre qe m'u be motiv shtytes ti vizitoja (disa si autore te tyre).
Tek nje pjese e perzgjedhur njerezish (une kam besim),packa se ka raste qe ka zhgenjime aq sa meriton ai raport i krijuar. :)

E te paturit besim nuk eshte keq,por e keqja eshte tek shperdorimi i tij. :)

Gjithmone sipas meje!
Une besoj se e ke shpjeguar e shteruar argumentin sikur te ishe ne mendjen time, pak a shume.
Respekt per ty, Strateg !

Kam miqesi virtuale ku prej vitesh njihemi. Here pas here kujtohemi e kintaktojme, pyesim ca ben si je etj etj sikur ndodh ne miqesine reale.
Kam miqesi virtuale qe jane kthyer ne reale duke I njohur edhe realisht.

Me pak fjale po besoj ne miqesine virtuale.

Paska ngel ne gjysme kjo tema,packa se si e nisa (kisha hov) ?

I lexova postimet e mia e m'u duken sikur tjeter kush i ka shkruar ato. :D

Une besoj ,,,,,,,,,,,serish! ;)

Gjithmonë ndodh diçka që prishet miqësia..

Back
Lartë