• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A quhet tradhëti bisedat dhe puthjet në virtualitet ?

"Tradheti" quhet! Nje qe ndien per partnerin/en nuk shkruan ne virtualitet me te tjere! Puthjet dhe zemrat ja dergon atij/asaj dhe jo te tjereve, ne ditet e sotme kjo eshte faza e pare qe shpie drejt tradhetise fizike!

Sapo na ngjalle neveri ti tani, se nuk dike te beke nje koment te hajrit!
Une komentin e bej sipas asaj qe me do mua. Jam i lire te shpreh cfare dhe si une e mendoj ?
Po cne ty qe te dogji? A mos ben pjese tek ajo kategori?
P. s cdo dite e me shume me shpifen forumet se gjen me tepri njerez familjare qe bejne si adoleshentë të dashuruar.
Ku po shko kjo botë.

Nuk boheni tmire ju beqaret duke drejtu gishtin te ne sepse do jeni edhe vet ktu neser nkyt situate edhe don zoti reflektoni sepse jo se nuk eshte tradhti por ske ca emri ti vesh. Nfun funit jeta eshte personale edhe une them mos te tradhtosh kur tvi momenti i te vertetes qe ke cdo gjo ndore edhe nuk e tradhto lekuren mishin ajo eshte teadhti kto jan budalliqe per mendimin tim ju flm ju oerqafoj. Rrelja osht tu mi mor ment prz ?

Normalisht qê asht tradhëti gjdo veprim që bëjmë , pa miratimin e partnerit/ers , në fshehtësi apo ku di unë. Këto veprime që ne bajm janë pabesi dhe pabesia lehtësisht na shpie në tradhëti... Analizojmë një shëmbull dhe mxerrim konkluzionet në fund dhe më thuaj çfarë është kjo .?
Do marr shembullin e forumit: Ja ta baj një pyetje ty mê fal se tu drejtove por ngaqë të bëra repaly ..Nêse partnerja jote hyn në forum fshehurazi teje kur ti nuk je aty, çfarë e çuan ti, do të kaloj kohën e lirê, do të shkëmbej memdime dhe të marr informacione të ndryshme, pse kur je ti nuk tê tregon se je pjes e forumit , pse nuk të flet për ktë pjesë?!
Sespe po të ban pabesi, po të mashtron dhe lehtësisht edhe tê tradhëton..
Normlisht të gjithë kemi miq dhe mikesha si partneri apo partnerja,edhe asgjë të keqe nuk ka këtu..
Neser psh partneri im mund të dal vetm me shoqërin e vjetër pa mua dhe nuk shoh diçka të keqe aspak, ashtu si mund të dal edhe unë..
Pooor në momentin që unê hy apo flas me dikë fshehurazi partnerit, diçka ka këtu, pse duhet ti flas në fshehtësi, çfarê ka për tu fshehur?!
Pra kjo që unë baj asht shummm ma e keqe se tradhëtia se po e mashtooj duke e par në sy, po.e gënjej dhe asjt poshtërisia ma e madhe që mund ti bajm personit që kemi në krah!!!
Ky asht mendimi imm!!

Une komentin e bej sipas asaj qe me do mua. Jam i lire te shpreh cfare dhe si une e mendoj ?
Po cne ty qe te dogji? A mos ben pjese tek ajo kategori?
P. s cdo dite e me shume me shpifen forumet se gjen me tepri njerez familjare qe bejne si adoleshentë të dashuruar.
Ku po shko kjo botë.
Aty bej pjes edhe jam krenare qe kam femije edhe nuk e mohoj kurr, po ju qe jeni te lidhur e rrini ketu flisni gjith diten me te tjere ca ju duket vetja? Apo jeni te nershem ju?? Meqe te shpifen forume ca do ketu?? Apo je i shpifur edhe ti?

Aty bej pjes edhe jam krenare qe kam femije edhe nuk e mohoj kurr, po ju qe jeni te lidhur e rrini ketu flisni gjith diten me te tjere ca ju duket vetja? Apo jeni te nershem ju?? Meqe te shpifen forume ca do ketu?? Apo je i shpifur edhe ti?
Komento në bazë te ideve që ke e dashur
Mos e kalo në personale.
Mire? Bëj debat e mos më përfshi mua. Mos më paragjyko mua. Se kam bëre me ty e as më plas jeta e askujt. Mos e bëj as ti. Ai mendon ndryshe/ ti mendon ndryshe/ unë mendoj ndryshe/ x mendon ndryshe.
Mos ofendo.

Me ngjallin neveri keto njerezit qe jane me kalamaj, dhe rrijne bejne si langareqer virtualitetve me tjere
Bosi, secili ka jeten e vet private, ben cte doje! Ne komentin duhet ta bejme ne pergjithesi dhe jo te përveçem! Virtualitetin dikush e ka "varesi", dikush forme argetimi per te kaluar kohen e lire dhe dikush hyn per te "gjuajtur" qoft ky beqar apo i martuar!

Komento në bazë te ideve që ke e dashur
Mos e kalo në personale.
Mire? Bëj debat e mos më përfshi mua. Mos më paragjyko mua. Se kam bëre me ty e as më plas jeta e askujt. Mos e bëj as ti. Ai mendon ndryshe/ ti mendon ndryshe/ unë mendoj ndryshe/ x mendon ndryshe.
Mos ofendo.
Nuk permenda emra ketu por ky mos te vije tna quaj te neveritshem neve qe kemi femije, ai ishte i pari qe ofendoi ske pse prekesh ti nese je ok me veten tende, un ju drejtova atij!
As me intereson fare per paragjykime thjesht mos te vije te na permend femijet e tna quaj te neveritshem se do ja kthej qe çke me te!

Une i shpifur, lol??
Skam kalamaj per tu ndjere i tille. Kur ta kem familjen time do u perkushtohem. Jo te bej gili-vili me tjera. P. s i shpifur si veprim.

Nuk permenda emra ketu por ky mos te vije tna quaj te neveritshem neve qe kemi femije, ai ishte i pari qe ofendoi ske pse prekesh ti nese je ok me veten tende, un ju drejtova atij!
As me intereson fare per paragjykime thjesht mos te vije te na permend femijet e tna quaj te neveritshem se do ja kthej qe çke me te!
Ktheja kujtdo.
Por fakti që sje dakord mos dil me sulme, se ti sapo e bëre( duke më përfshirë e mu)
Ka shumë te tjere që sjanë.dakord me ty por te ofendoi njeri? Jo. Ki më kujdes kur komento( me mua të paktën).se të kam respektuar e jo cënuar. Spo zgjas më.shumë. klm

Une i shpifur, lol??
Skam kalamaj per tu ndjere i tille. Kur ta kem familjen time do u perkushtohem. Jo te bej gili-vili me tjera. P. s i shpifur si veprim.
E boll se le nam
Mos logo kur ste pëlqe.

Back
Lartë