• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A quhet tradhëti bisedat dhe puthjet në virtualitet ?

Une i shpifur, lol??
Skam kalamaj per tu ndjere i tille. Kur ta kem familjen time do u perkushtohem. Jo te bej gili-vili me tjera. P. s e shpifur
Vec e kalamajt qenka problemi?
Ti e shum te tjere qe keni nga 10vite ketu kam pershtypjen qe do plakeni ketu po leri keto perralla, po pret femijen gjasme te ikesh nga ketu ee??
Nuk diket ca fliske ti shoku!

Ktheja kujtdo.
Por fakti që sje dakord mos dil me sulme, se ti sapo e bëre( duke më përfshirë e mu)
Ka shumë te tjere që sjanë.dakord me ty por te ofendoi njeri? Jo. Ki më kujdes kur komento( me mua të paktën).se të kam respektuar e jo cënuar. Spo zgjas më.shumë. klm
Ju jeni bashk e prekesh edhe ti, ktu skam faj un! Ty te kerkoj falje se skam dicka me ty edhe e di shum mire ti.

Secili ka lirine e tij e beje cte doje e te shkoje ku te doje qofte i pamartuar qofte i lidhur qofte i martuar qofte me femi ....po te fillojme te gjykojme sdo ishte asnje ketu dhe kur them asnje e them asnje ...por te gjithe hyme ne rradhe te pare te kaojme kohen e nuk cenojme asnje kushdo qofte ......sa per tradhetite secili di vete cben .....

Po me rrin si skutha neper skuta e na vij e bejn moral e kush ai ? Pfffff
Ka nejt në skutën tënde?
Pse thu. Kush ai???
Po ty çte duket vetja që i thu tjr pfff?

Milo te shikoj ate qe ka ne krah nqs eshte ok me ate. Pa tjeret din vet se ca bejn

Mbaj burrin @Rrelse, se ja futi kot!
Ashu mendon. Kam e unë mendime te ndryshme nga ai.
Po këta?. Që sdinë të mbrohen e dalin më ofendojnë e mu?

Ka mundesi?
Goc e dashur nuk mund te toleroj dike qe ofendon nje femer ketu. Nuk jemi per te ofenduar njeri dhe tu thot e shpifur .!!!
Të kisha dhënë një koment shumë te forte ty por sjam.si ti. Po ta kursej.

Boll i bere avokatine se eshte turp. Nuk e sheh ca shkruan ai? Mendova se kishte vu men gjate kesaj kohe po qeka isoj. Ku e gjen te drejten ai me paragjyku nje shumice antaresh qe jane prinder? Nivel diskutimi dhe llogjike 15 vjecaresh.
Po bëj avokatinë personale:)
Flet vetë ai.
Unë su kam.përmendur askujt familje e ss këta mos tmë cekin mu.

Back
Lartë