Mos mputh se ka ca verdall ketu se ca nuk u pjell mendja ?Jaaaa vjen ti tani..me percjell emocione me kete mesazh dhe se di ca pesoj dal nga vetvetja dhe dua te puth @Claa ?
Me kap nje arrogance e kisha fjalen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mos mputh se ka ca verdall ketu se ca nuk u pjell mendja ?Jaaaa vjen ti tani..me percjell emocione me kete mesazh dhe se di ca pesoj dal nga vetvetja dhe dua te puth @Claa ?
Me kap nje arrogance e kisha fjalen ?
Per inat te te tjereve dhe me shum per qefin tim kissssssss ?Mos mputh se ka ca verdall ketu se ca nuk u pjell mendja ?
Hajt mire e pranoj ?Per inat te te tjereve dhe me shum per qefin tim kissssssss ?
Ahh more i shkrete!!!Jo, cne te quhet tradhti.. bejne ca bejne virtualisht, s'quhet asgjë ?
Mos me puth me.. se sdua te tradhtoj burrin?Jo jo ?
Sna qasen ne
Ehaaaaa ky di te dashuroje vetem virtualitet ???Vec e kalamajt qenka problemi?
Ti e shum te tjere qe keni nga 10vite ketu kam pershtypjen qe do plakeni ketu po leri keto perralla, po pret femijen gjasme te ikesh nga ketu ee??
Nuk diket ca fliske ti shoku!
I qenka shpif pra ?Ehaaaaa ky di te dashuroje vetem virtualitet ???
Realitet stonon pak?
Dikush i beri turinjt si kolua maimous prap ?Hajt mire e pranoj ?
Hahahahhahahahahah kokshurdhi?Dikush i beri turinjt si kolua maimous prap ?
I qenka shpif pra ?
Po une ca kam qene kur jemi njoh se nuk e mbaj mend?Kur e njifja une ishte avokat, tani ishte bere ekonomist??
As puthjen e shpetimit nuk te jap ty , vdisssss@Opus me puth ..pa ne djall tradhtia?
E zeza une..sa e lashte jamePo une ca kam qene kur jemi njoh se nuk e mbaj mend?![]()
Nxirre nxirre ec!E zeza une..sa e lashte jame
Nk ta them se sdua te te nxjerr keq??
Rri gatii micoodo plasi ne kucove ??
E nxorra ne mjes??Nxirre nxirre ec!![]()