Jena tdobet mer ne Durrsaket lene ca bojm si jo tndjeshem????Je tu mvone ne difikolta me
Ket miresine tende ??
Te gjithe e eger Anna dhe tani qe jom zbut prap keq o cun halle??????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jena tdobet mer ne Durrsaket lene ca bojm si jo tndjeshem????Je tu mvone ne difikolta me
Ket miresine tende ??
Ncuk!@Fiore a quhet "tradheti virtuale" me ti çu nja dy emoji?//???????
@Çomi gjithanej ti ca qeke bo kshu merNcuk!
Comi??
Cke me mua me cte kam ber?Ncuk!
Comi??
Comi- mi dergo@Çomi gjithanej ti ca qeke bo kshu mer
Nk te thiraa pz?Cke me mua me cte kam ber?
Engjell?@Çomi gjithanej ti ca qeke bo kshu mer
Mos mbeni te keq se jam i mire si shpirt ja pyet @Helena po nuk besuat???Comi- mi dergo
Oo mortje??
E di pse se dajaku na drejto ne lale shife pra tkan mor fryke mazalla me te dhon nacut i tav kosi qelbason po sjam une prz e modh se te komet mkishe me cunat me vete fmit dmth ?Jena tdobet mer ne Durrsaket lene ca bojm si jo tndjeshem????
Te gjithe e eger Anna dhe tani qe jom zbut prap keq o cun halle??????????
Reçeli pra ?@Çomi gjithanej ti ca qeke bo kshu mer
????E di pse se dajaku na drejto ne lale shife pra tkan mor fryke mazalla me te dhon nacut i tav kosi qelbason po sjam une prz e modh se te komet mkishe me cunat me vete fmit dmth ?
haahahahahahahahahahahaha recel fiku qeka boReçeli pra ?
Ai eshte reçel me ner me thon prasi ????????haahahahahahahahahahahaha recel fiku qeka bo
Je keqkuptuar, unë kur tê mora shembull ty të kërkova dhe ndjesë. Ngaqë ty të bana repaly mora ty konkertisht sepse s'kam asgjë personale me.ty as me asnjë se gjdo kush din çfarë bën se fundi fundit jeta e tij apo saj asht..O zemer po une kam jeten time ? ju grate keni jeten tuj per ju jeta eshte te komandoni ju por kur merni komanden te shkelni me kome koha ka tregu kshu. Tani te tradhtosh pse jemi shoqeri me vjen keq por shum kapacitet i vogel trruni ju rrofshin aristotelat e shekspirat qe lexoni. Nese e ke von re une kom tattoo buden edhe buda thot jeta eshte e imja e boj si du une duke vlersy maksimum njerezit qe une du. Robt po lejn nom duke u ashtu me njoni tjetrrin por nuk quhet tradhti ajo quhet emancipim do tju leshoj nai grante por mos me luni ??
@Çomi ma le ijer o shpirt? melo te perqafoj nuk pres miratim nga asnji sepse une forumin e njofta kur isha vetem knej kam kalu nji pjese te mire te kohes qe mund te luja edhe menc mundohuni ti merni benefitet gjonave mos i shkoni bat bat se do ta lyp edhe ty ?
Jo jo je ok ti por mund te te lyp nai here me qen dejshem mos ma vej re ???Je keqkuptuar, unë kur tê mora shembull ty të kërkova dhe ndjesë. Ngaqë ty të bana repaly mora ty konkertisht sepse s'kam asgjë personale me.ty as me asnjë se gjdo kush din çfarë bën se fundi fundit jeta e tij apo saj asht..
Nuk thash që ti tradhëton apo ku dij unë..
Gjithsesi të kërkoj ndjesë si duket e ke keqkuptuar atë që doja të thoja ??
Ditë të mbarë të urojë!
Krejt fare fisin e kena tradhtu ketu, me kto mendje qe kan kta.trradhtia ndrryshon nga flirtimi o dashurit e mia te forumit se ashtu i bi me ke tfolesh ose tputhesh nfaqe trradhtoke gru kalamoj halla xhaja teze ?