• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A quhet tradhëti bisedat dhe puthjet në virtualitet ?

Jena tdobet mer ne Durrsaket lene ca bojm si jo tndjeshem????
Te gjithe e eger Anna dhe tani qe jom zbut prap keq o cun halle??????????
E di pse se dajaku na drejto ne lale shife pra tkan mor fryke mazalla me te dhon nacut i tav kosi qelbason po sjam une prz e modh se te komet mkishe me cunat me vete fmit dmth ?

• Kiss
Reactions: .
O zemer po une kam jeten time ? ju grate keni jeten tuj per ju jeta eshte te komandoni ju por kur merni komanden te shkelni me kome koha ka tregu kshu. Tani te tradhtosh pse jemi shoqeri me vjen keq por shum kapacitet i vogel trruni ju rrofshin aristotelat e shekspirat qe lexoni. Nese e ke von re une kom tattoo buden edhe buda thot jeta eshte e imja e boj si du une duke vlersy maksimum njerezit qe une du. Robt po lejn nom duke u ashtu me njoni tjetrrin por nuk quhet tradhti ajo quhet emancipim do tju leshoj nai grante por mos me luni ??

@Çomi ma le ijer o shpirt? melo te perqafoj nuk pres miratim nga asnji sepse une forumin e njofta kur isha vetem knej kam kalu nji pjese te mire te kohes qe mund te luja edhe menc mundohuni ti merni benefitet gjonave mos i shkoni bat bat se do ta lyp edhe ty ?
Je keqkuptuar, unë kur tê mora shembull ty të kërkova dhe ndjesë. Ngaqë ty të bana repaly mora ty konkertisht sepse s'kam asgjë personale me.ty as me asnjë se gjdo kush din çfarë bën se fundi fundit jeta e tij apo saj asht..
Nuk thash që ti tradhëton apo ku dij unë..
Gjithsesi të kërkoj ndjesë si duket e ke keqkuptuar atë që doja të thoja ??
Ditë të mbarë të urojë!

Tradhetia lind ne mendje, me nje mendim, nje gjest nje ngacmim.
Jo cdo mendim konkretizohet me vepren konkrete te tradhetise...se i bie te behej nami perdite ?
Por edhe ne forum, mund te "tradhetosh" me flirtime te ndryshme...pa folur pastaj cfare mund te molloiset ne privat ?

Jam i sigurt qe shume ketu po tu marrin veshe parteneret se cfare lloj bisedash bejne ne forum(pa perfshire ato ne privat) me anetaret, do kishin probleme serioze ne cift ?

Thene kjo tradhetia duam apo sduam e ka bere zoti...eshte natyra jone. Sdo te thote domosdoshmerisht se te gjithe do tradhetojme por te pakten te gjithe e mendojme.
Tradhetia eshte mekat, mekatet na zbukurojne jeten ??

Je keqkuptuar, unë kur tê mora shembull ty të kërkova dhe ndjesë. Ngaqë ty të bana repaly mora ty konkertisht sepse s'kam asgjë personale me.ty as me asnjë se gjdo kush din çfarë bën se fundi fundit jeta e tij apo saj asht..
Nuk thash që ti tradhëton apo ku dij unë..
Gjithsesi të kërkoj ndjesë si duket e ke keqkuptuar atë që doja të thoja ??
Ditë të mbarë të urojë!
Jo jo je ok ti por mund te te lyp nai here me qen dejshem mos ma vej re ???❤️

trradhtia ndrryshon nga flirtimi o dashurit e mia te forumit se ashtu i bi me ke tfolesh ose tputhesh nfaqe trradhtoke gru kalamoj halla xhaja teze ?
Krejt fare fisin e kena tradhtu ketu, me kto mendje qe kan kta.
Cdo kush ka mendjen e vet ne fund te fundit edhe pse ndoshta bejn me keq?

Back
Lartë