Përderisa hyjmë fshehtas( që këtu quhet) tradhëti. Më shumë spo komentoj më. Besoj e kupton e pa shtjelluar.Po normale, per temen doja te dija mendimin tend?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Përderisa hyjmë fshehtas( që këtu quhet) tradhëti. Më shumë spo komentoj më. Besoj e kupton e pa shtjelluar.Po normale, per temen doja te dija mendimin tend?
Sapo na ngjalle neveri ti tani, se nuk dike te beke nje koment te hajrit!Me ngjallin neveri keto njerezit qe jane me kalamaj, dhe rrijne bejne si langareqer virtualitetve me tjere
Une komentin e bej sipas asaj qe me do mua. Jam i lire te shpreh cfare dhe si une e mendoj ?Sapo na ngjalle neveri ti tani, se nuk dike te beke nje koment te hajrit!
Nuk boheni tmire ju beqaret duke drejtu gishtin te ne sepse do jeni edhe vet ktu neser nkyt situate edhe don zoti reflektoni sepse jo se nuk eshte tradhti por ske ca emri ti vesh. Nfun funit jeta eshte personale edhe une them mos te tradhtosh kur tvi momenti i te vertetes qe ke cdo gjo ndore edhe nuk e tradhto lekuren mishin ajo eshte teadhti kto jan budalliqe per mendimin tim ju flm ju oerqafoj. Rrelja osht tu mi mor ment prz ?
Aty bej pjes edhe jam krenare qe kam femije edhe nuk e mohoj kurr, po ju qe jeni te lidhur e rrini ketu flisni gjith diten me te tjere ca ju duket vetja? Apo jeni te nershem ju?? Meqe te shpifen forume ca do ketu?? Apo je i shpifur edhe ti?Une komentin e bej sipas asaj qe me do mua. Jam i lire te shpreh cfare dhe si une e mendoj ?
Po cne ty qe te dogji? A mos ben pjese tek ajo kategori?
P. s cdo dite e me shume me shpifen forumet se gjen me tepri njerez familjare qe bejne si adoleshentë të dashuruar.
Ku po shko kjo botë.
Edhe ti e martuar qenke ,qe hyn fshehtas?!??Përderisa hyjmë fshehtas( që këtu quhet) tradhëti. Më shumë spo komentoj më. Besoj e kupton e pa shtjelluar.
Komento në bazë te ideve që ke e dashurAty bej pjes edhe jam krenare qe kam femije edhe nuk e mohoj kurr, po ju qe jeni te lidhur e rrini ketu flisni gjith diten me te tjere ca ju duket vetja? Apo jeni te nershem ju?? Meqe te shpifen forume ca do ketu?? Apo je i shpifur edhe ti?
Unë bëra shembull universal jo personalEdhe ti e martuar qenke ,qe hyn fshehtas?!??
Bosi, secili ka jeten e vet private, ben cte doje! Ne komentin duhet ta bejme ne pergjithesi dhe jo te përveçem! Virtualitetin dikush e ka "varesi", dikush forme argetimi per te kaluar kohen e lire dhe dikush hyn per te "gjuajtur" qoft ky beqar apo i martuar!Me ngjallin neveri keto njerezit qe jane me kalamaj, dhe rrijne bejne si langareqer virtualitetve me tjere
Unë bëra shembull universal jo personalzyshe qenke mrz
Normal
Nuk permenda emra ketu por ky mos te vije tna quaj te neveritshem neve qe kemi femije, ai ishte i pari qe ofendoi ske pse prekesh ti nese je ok me veten tende, un ju drejtova atij!Komento në bazë te ideve që ke e dashur
Mos e kalo në personale.
Mire? Bëj debat e mos më përfshi mua. Mos më paragjyko mua. Se kam bëre me ty e as më plas jeta e askujt. Mos e bëj as ti. Ai mendon ndryshe/ ti mendon ndryshe/ unë mendoj ndryshe/ x mendon ndryshe.
Mos ofendo.
Kot sthon mos e .... hahahaNormal
Dalin ofendojnë e bëjnë te indinjuarin më pas.
???Përderisa hyjmë fshehtas( që këtu quhet) tradhëti. Më shumë spo komentoj më. Besoj e kupton e pa shtjelluar.
Une i shpifur, lol??Aty bej pjes edhe jam krenare qe kam femije edhe nuk e mohoj kurr, po ju qe jeni te lidhur e rrini ketu flisni gjith diten me te tjere ca ju duket vetja? Apo jeni te nershem ju?? Meqe te shpifen forume ca do ketu?? Apo je i shpifur edhe ti?
Ktheja kujtdo.Nuk permenda emra ketu por ky mos te vije tna quaj te neveritshem neve qe kemi femije, ai ishte i pari qe ofendoi ske pse prekesh ti nese je ok me veten tende, un ju drejtova atij!
As me intereson fare per paragjykime thjesht mos te vije te na permend femijet e tna quaj te neveritshem se do ja kthej qe çke me te!
E boll se le namUne i shpifur, lol??
Skam kalamaj per tu ndjere i tille. Kur ta kem familjen time do u perkushtohem. Jo te bej gili-vili me tjera. P. s i shpifur si veprim.