Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E pse asht tradhti?Asht tradhti e rand!
Ma keq se tradhtia kombtare!
Ti thua jo qe te justifikosh veten, une te kuptoj se ja them vetes kete gje, por thelle thelle e di qi po ban tradhti ?
un boj shaka as nuk dua as nuk mdunun u bona babagjysh e sja kam lyp asnjones pa rrena
![]()
Une ne fillim dikur ua kam pas lyp lol nashti eheun boj shaka as nuk dua as nuk mdunun u bona babagjysh e sja kam lyp asnjones pa rrena
![]()
E pse asht tradhti?
Ma shpjego pak.
Se ne momentin qe skam.nje lidhje dashurie ktu pse ta quaj tradhti?
Nashti ste punon ty ??Une ne fillim dikur ua kam pas lyp lol nashti ehe
Dhe seshte fundi botes te jesh tradhtarKU tua bej me be se asnjoni ktu ,sikur thoni ju sdel qe ska tradhtu?
TRADHtar jeni gjith!?
Pikwrisht pra??Dhe seshte fundi botes te jesh tradhtar
Jooooo une vetem me ty e me gjysmen e gocave te forumit e kam tradhetu gruan ??????KU tua bej me be se asnjoni ktu ,sikur thoni ju sdel qe ska tradhtu?
TRADHtar jeni gjith!?
KU tua bej me be se asnjoni ktu ,sikur thoni ju sdel qe ska tradhtu?
TRADHtar jeni gjith!?
Ncuq ??Nashti ste punon ty ??
Un nuk do e quaj aspak tradhti kte gjeTrallti quhet claa
Nese nuk quhet trallti partnerja im do ishte ketu me mu dhe me ty ne forum. Elle partneri jot do ishte ???
Kshtu qi ash trallti e malle ????
Gjith thash uneMekatare jemi te gjithe, as ti nuk ban perjashtim zogu ?
Dukesh I shemtuar me ket emojin nfun?
Ne duhemi ma dush ?Un nuk do e quaj aspak tradhti kte gje
Te njejtat shaka qe bej ketu mund ti bej edhe ne pune ku jemi shum vet bashk edhe nuk e quaj aspak tradhti ne momentin qe skam.diçka me askend!
Sje???Shpifsin jom ???