• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A quhet tradhëti bisedat dhe puthjet në virtualitet ?

Mos humbisni kohe me chit chate ktu jepni mendimin tuaj ne fb tim po jo po jo po jo eshte a sesht tju le edhe emrin e fb per ju qe se dini lol Screenshot_20210129-132026_Chrome.jpg

Nejse se kjo eshte cik teme pikante,dhe nje pjese e njerezve mund dhe te preken

Asht tradhti e rand!
Ma keq se tradhtia kombtare!

Ti thua jo qe te justifikosh veten, une te kuptoj se ja them vetes kete gje, por thelle thelle e di qi po ban tradhti ?
E pse asht tradhti?
Ma shpjego pak.
Se ne momentin qe skam.nje lidhje dashurie ktu pse ta quaj tradhti?

E pse asht tradhti?
Ma shpjego pak.
Se ne momentin qe skam.nje lidhje dashurie ktu pse ta quaj tradhti?

Trallti quhet claa

Nese nuk quhet trallti partnerja im do ishte ketu me mu dhe me ty ne forum. Elle partneri jot do ishte ???
Kshtu qi ash trallti e malle ????

Trallti quhet claa

Nese nuk quhet trallti partnerja im do ishte ketu me mu dhe me ty ne forum. Elle partneri jot do ishte ???
Kshtu qi ash trallti e malle ????
Un nuk do e quaj aspak tradhti kte gje
Te njejtat shaka qe bej ketu mund ti bej edhe ne pune ku jemi shum vet bashk edhe nuk e quaj aspak tradhti ne momentin qe skam.diçka me askend!

Back
Lartë