PReshi jasht?Dmth tradhti eshte vetem kur te kapesh me presh ne dore apo me presh jashte??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PReshi jasht?Dmth tradhti eshte vetem kur te kapesh me presh ne dore apo me presh jashte??
Po hmmm ?Normal eshte hapi i trathtis hmm.
Hmmmmm edhe ti mendon kshuNormal eshte hapi i trathtis hmm.
Tradhti esht ajo fizike edhe ndoshta nqs krijon nje lidhje dashurie virtuale, krijon ndjenja etj etj.. por jo puthjet virtule thua se u prekem ne.Dmth tradhti eshte vetem kur te kapesh me presh ne dore apo me presh jashte??
???mos Sen mekat@BlacK_OpiuM ???
Po tradhetoj gruan ?
Dhe une kte po them,spo flas per nje mirmengjes/mirmbrema.Dmth ky duhet te ishte diskutimi temes si e kuptova une.Tradhti esht ajo fizike edhe ndoshta nqs krijon nje lidhje dashurie virtuale, krijon ndjenja etj etj.. por jo puthjet virtule thua se u prekem ne.
Pse si te mendojHmmmmm edhe ti mendon kshu
Bahhh te besh mekat pa bere gje ..???mos Sen mekat
Me presh ne trast e bab ?ndoshta tema duhej artikuluar me mire lol edhe une puth disa qika ktu po ne menyr shoqerore ? ska ndonje gje te keqe ?Dmth tradhti eshte vetem kur te kapesh me presh ne dore apo me presh jashte??
Lidhje dashurie virtuale? Aty afer tradhtise esht..Dhe une kte po them,spo flas per nje mirmengjes/mirmbrema.Dmth ky duhet te ishte diskutimi temes si e kuptova une.
Si te duash mendo mendimi eshte i lire ?Pse si te mendoj
Ti i lun fen e ne bashk me ty po qe kshuTradhti e rand asht ?
Ps: temen e semes sa shume tradhetokam une ?
Ju puç te gjitheve!
Thuash si ta thuash perfundimi eshte trathtij hmm.Si te duash mendo mendimi eshte i lire ?
Apo bera gabim qe te perqafova hmmmm.?