• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A duhet ti heqin meshkujt vetullat?

O @be still u hap ktu ne lagje time nje "sallon per meshkuj".Une gjithe jeten jam qeth ne berber thashe po iki iher ne sallon.Nejse mbaroi me floket ky,dhe mjekren,pastaj mori nje spango dhe ma kaloi ke faqja siper mjekres.....*** lot nga syte mu ???

O @be still u hap ktu ne lagje time nje "sallon per meshkuj".Une gjithe jeten jam qeth ne berber thashe po iki iher ne sallon.Nejse mbaroi me floket ky,dhe mjekren,pastaj mori nje spango dhe ma kaloi ke faqja siper mjekres.....*** lot nga syte mu ???
hahahahaha a Ish goc a cun more hahahahahahah qe te vuni spangon hahahahahahahha

AhahHhhahaahhahahahhahaahhahahahahahahahahahhahahahahahaha un se kam provu por thon qe dhemb.

Cun moj ishte....po se kuptova ca dreqin do bente se nuk e kisha lene jo....kur ai fappp ke faqja ate ??? u cova pupthi nga karrigia ???
hahahahahahahah lot do ket qene nag ata ai te ka prek me lezet ke faqja donte me kuptu hahahahahahahaha.serio sa kot jan pz

Qe ate dite nuk shkela me aty....u ktheva ke berberi im qe fut gishtat ne hunde duke te qeth ???
hahahahahha te kish pa ai ty te kish then ik aty ku ishe se doje sofistikato hahah nuk doje hundet e mia hahahahahahah

Si mendoni?

A duhet ti heqin meshkujt vetullat,apo te depilohen......
??
Leje se i howa ijer me dyll jo si gru po i pastroj un se kom shum lesh por mi boni siper qepallava te syut ty nejt me syze noten ? kurse ven theter o bela shpetova fillove duke e pare jeten me sy tjeter goni prezent forever ??

Leje se i howa ijer me dyll jo si gru po i pastroj un se kom shum lesh por mi boni siper qepallava te syut ty nejt me syze noten ? kurse ven theter o bela shpetova fillove duke e pare jeten me sy tjeter goni prezent forever ??
Ahahahaahahhahaahahahahah e paske hanger ene t o tipso

serio kemi pas nje koleg pune kur ish vere e shoh me rruge kish vesh xhinse te shkurta e shoh unnn oj goce po nje fije leshi nuk I gjeje te vinte Morri aty nuk kish mbahej.kur tha eh depilim a gje higjenike. tyyy haram e pac qumshin qe te ka dhen ne. e kam Lekuren te but tha se ca po ns sqaronte me pas me ca I lyente me vaj me arome.

serio kemi pas nje koleg pune kur ish vere e shoh me rruge kish vesh xhinse te shkurta e shoh unnn oj goce po nje fije leshi nuk I gjeje te vinte Morri aty nuk kish mbahej.kur tha eh depilim a gje higjenike. tyyy haram e pac qumshin qe te ka dhen ne. e kam Lekuren te but tha se ca po ns sqaronte me pas me ca I lyente me vaj me arome.
Aq afer ishe sa ja ke dallu ene lekuren e bute?
???????

Back
Lartë