Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
shih shih me te bukura se nje goce I ka ehhh kujt I jep lesh zotiJo une se hongra se isha pa depilu mrapa vec para ? nuk i heq une vetllat o jare si duken ?View attachment 65941
???? e di prz jam king por gjynof qe mka dhon pak men ? ??shih shih me te bukura se nje goce I ka ehhh kujt I jep lesh zoti
Pa hek i ke te kam ron ne qaf kot ?????Jo une se hongra se isha pa depilu mrapa vec para ? nuk i heq une vetllat o jare si duken ?View attachment 65941
po o lesh o mend hahahahha ska te dyja te bejen dem ahhahaha???? e di prz jam king por gjynof qe mka dhon pak men ? ??
Hera e pare dhemb ?E te mendosh se cfare heqim ne vajzat ti me i pe je cu zgupthi ka karrikja ahhaahhahahahahahaha e fort kjo.
Sa ka si ky?ca i mungon ktij haha![]()
Ahahahahahaha Andi , mua më duket shum arrogant, i duket vetja kushe e du se çfar, e kush asht, ma "shpif me atë lloj sjellje , dhe meshkuj si Andi jan zeroooooo për mua, edhe pse kur e kam par mê ka pëlqyer si pamje, e tani që e kam par në disa biseda në insta apo ndonjê puntat ma shpif????..Un them kush e shef te arsyshme dhe ju pelqen pse jo psh Andi tek perputhem ika dhe me pelqen i shko hmmm.
Vetem ai i tepruari ne vetull e prish shikimin e dashur?Leshiin e tepruar le ta heqin se do u prishet shikimi?
Milfo i ke pa ata qe heqin dhe lesht e gjoksit?Jo!
MAdje dhe ato veshjet kane fillu i veshin si femrat na e shpifen?