• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A duhet ti heqin meshkujt vetullat?

Ahahahahahaha Andi , mua më duket shum arrogant, i duket vetja kushe e du se çfar, e kush asht, ma "shpif me atë lloj sjellje , dhe meshkuj si Andi jan zeroooooo për mua, edhe pse kur e kam par mê ka pëlqyer si pamje, e tani që e kam par në disa biseda në insta apo ndonjê puntat ma shpif????..

Mua mê pëlqen Mevalni asht shum i zgjuar dhe shum i sjellshem, ndêrsa Andi ufff kot krejt ...
Tani ishe mir me aq sa e kam pa ai mevlani eshte nji injor ant qe mundohet te bohet serioz dhe flet vetem budallalliqe mesa e kam von re ne disa biseda ca thot tani sthot ma vone , i bohet nji pytje dhe pergjigjet pa lidhje me pyetjen tjeter per tjeter !
Pastaj aty flasin t gjith ne ajer dhe asnjoni nuk jep argumente per ate qe thote !
Dhe femrat sbojn sdin te flasin ose te argumentojn dhe kjo eshte fakt !

Tema: per heqjen mendoj qe jo
Por per ti pastruar mendoj qe po sepse esht pasterti e jotja ! E theksoj per ti pastruar vetullat dhe jo per ti hequr !

Tani ishe mir me aq sa e kam pa ai mevlani eshte nji injor ant qe mundohet te bohet serioz dhe flet vetem budallalliqe mesa e kam von re ne disa biseda ca thot tani sthot ma vone , i bohet nji pytje dhe pergjigjet pa lidhje me pyetjen tjeter per tjeter !
Pastaj aty flasin t gjith ne ajer dhe asnjoni nuk jep argumente per ate qe thote !
Dhe femrat sbojn sdin te flasin ose te argumentojn dhe kjo eshte fakt !
Aty duke fillu nga prezantusja qe esht si edukatore bertet si e cmendur. Pusho ti fillo ti. Nga ai tjetri Arian Koleshi qe ofendon cunat dhe gocat qe jane aty. E vazhdon me cunat qe sdine te komunikojn, e me femrat qe sdine te lidhin dy fjale qe jan per show. E tek ne qe i shikojme humbim kohen ?
Emision leshi me pak fjal....

Aty duke fillu nga prezantusja qe esht si edukatore bertet si e cmendur. Pusho ti fillo ti. Nga ai tjetri Arian Koleshi qe ofendon cunat dhe gocat qe jane aty. E vazhdon me cunat qe sdine te komunikojn, e me femrat qe sdine te lidhin dy fjale qe jan per show. E tek ne qe i shikojme humbim kohen ?
Emision leshi me pak fjal....
Toke ktu ?
Po hajtmo ai mevlani se di si thojn njerzit qe esht i zgjuar ai dhe nji tjeter jan 2 qe flasin palidhje fare me temen ose me pytjet qe i bohen ?

Toke ktu ?
Po hajtmo ai mevlani se di si thojn njerzit qe esht i zgjuar ai dhe nji tjeter jan 2 qe flasin palidhje fare me temen ose me pytjet qe i bohen ?
Ato jan jasht studios lale. Futen aty pergjigjen pa degju pytjen ? sa mos me mar mungesat nga Bora ??

Back
Lartë