Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sot kuptova qe Dibzi paska fol per krym mendafshi. ?E nxorra ne mjes??
un gati jom perher ??Rri gatii micoo
Per inat te te tjereve dhe me shum per qefin tim kissssssss ?
Mos mi nxirr ato te qarat per strugen plz??un gati jom perher ??
haahahahahahahahahahahahahaha tu vujt ke 4 urat e xibrrakes ???Mos mi nxirr ato te qarat per strugen plz??
Thashe une.. jam sh e lashte????haahahahahahahahahahahahahaha tu vujt ke 4 urat e xibrrakes ???
sa ka si ti talent dun , kan onderr me nxjerr album ????Thashe une.. jam sh e lashte????
Pse kur tkam puth un ty ?Mos me puth me.. se sdua te tradhtoj burrin?
Pse kur tkam puth un ty ?
Mos hap fjal se pak na ka dal nami ne
Pi ilacet dhe te pres ne Dhafni ?Dhe kete. Ke bere ???
Me bere te pi ilaçe
Ne δάφνη από δαφνή ????Pi ilacet dhe te pres ne Dhafni ?
E dyta , XaidariNe δάφνη από δαφνή ????
O zemer po une kam jeten time ? ju grate keni jeten tuj per ju jeta eshte te komandoni ju por kur merni komanden te shkelni me kome koha ka tregu kshu. Tani te tradhtosh pse jemi shoqeri me vjen keq por shum kapacitet i vogel trruni ju rrofshin aristotelat e shekspirat qe lexoni. Nese e ke von re une kom tattoo buden edhe buda thot jeta eshte e imja e boj si du une duke vlersy maksimum njerezit qe une du. Robt po lejn nom duke u ashtu me njoni tjetrrin por nuk quhet tradhti ajo quhet emancipim do tju leshoj nai grante por mos me luni ??Normalisht qê asht tradhëti gjdo veprim që bëjmë , pa miratimin e partnerit/ers , në fshehtësi apo ku di unë. Këto veprime që ne bajm janë pabesi dhe pabesia lehtësisht na shpie në tradhëti... Analizojmë një shëmbull dhe mxerrim konkluzionet në fund dhe më thuaj çfarë është kjo .?
Do marr shembullin e forumit: Ja ta baj një pyetje ty mê fal se tu drejtove por ngaqë të bëra repaly ..Nêse partnerja jote hyn në forum fshehurazi teje kur ti nuk je aty, çfarë e çuan ti, do të kaloj kohën e lirê, do të shkëmbej memdime dhe të marr informacione të ndryshme, pse kur je ti nuk tê tregon se je pjes e forumit , pse nuk të flet për ktë pjesë?!
Sespe po të ban pabesi, po të mashtron dhe lehtësisht edhe tê tradhëton..
Normlisht të gjithë kemi miq dhe mikesha si partneri apo partnerja,edhe asgjë të keqe nuk ka këtu..
Neser psh partneri im mund të dal vetm me shoqërin e vjetër pa mua dhe nuk shoh diçka të keqe aspak, ashtu si mund të dal edhe unë..
Pooor në momentin që unê hy apo flas me dikë fshehurazi partnerit, diçka ka këtu, pse duhet ti flas në fshehtësi, çfarê ka për tu fshehur?!
Pra kjo që unë baj asht shummm ma e keqe se tradhëtia se po e mashtooj duke e par në sy, po.e gënjej dhe asjt poshtërisia ma e madhe që mund ti bajm personit që kemi në krah!!!
Ky asht mendimi imm!!
Je tu mvone ne difikolta me??Po me uren çpaten xhanem?
Ne fillim kur kam hyre dhe une kam paragjykuar se nuk e dija cdo te thote forum ose me vinte cudi qe nje grua e martuar te sillej ashtu, por tek e fundit kush jam une te gjykoj dike per zgjedhjen e vet?
Keshtu mesova se i kam xhan te gjithe qe jane bere pjese e jetes time dhe si nje familje e dyte per mua, e kur dikush mungon behem merak sikur per nje pjestar te familjes, a jane mire dhe se mos u ka ndodhur gje?!
Mos merzisni njeri- tjetrin me fjale te renda sepse fjala vret me shume se plumbi thone, por nje perqafim dhe puthje me njerez qe ndane buzeqeshjen dhe lotin e diteve eshte me pa te keq???