Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mendoni qe nese nje femer po te tregoi moshen te ka treguar gjithcka ?
Pse femna e ka gjithnje byqen e ftoht?
Nëpër botë si ndalon më asgjë për një rifillim të ri.Nje pytje per vajzat: Shofim dhe degjojm pothuajse perdit histori dhune dhe abuzimi ndaj femrave/grave ose martesa te vdekura “shtepiake te skllavnimit shpirtror” , cfar e ndalon nje femer te ndahet dhe te krijoj nje fillim te ri ? ??![]()
Ne te tilla raste vec dashuri nuk ka!Me behet qefi qe me statistika qenka rrit numri i divorceve , por ideja asht qe edhe jashtshteti ky fenomen eshte i theksuar dhe se kam kuptue asnjeher.. ??
thone qe dashuria ti qerro syt ,
Apo thjesht pretekst ngushllimi..?
Nje pytje per vajzat: Shofim dhe degjojm pothuajse perdit histori dhune dhe abuzimi ndaj femrave/grave ose martesa te vdekura “shtepiake te skllavnimit shpirtror” , cfar e ndalon nje femer te ndahet dhe te krijoj nje fillim te ri ? ??![]()
Se na do ajo ???Pse luani me ndjenjat tona![]()
Sjam ok me ty perkundrazi ndodh e kunderta .Kam nje pytje per vajzat.
Nuk e di se sa i sakte jam ne kte pjese por kam dale ne nje konkluzion ( qe mund t’jet i gabuar ) qe femres sa me shum vemendje ti japesh aq me e ngurt , interesante dhe e veshtir behet , goca pse ndodh kjo dukuri do ma thoni gjithsecila nga nje mendim qe te dal ne nje konkluzion!? Falimnderit. ?
Po prej asajt gzoni respekt ju ????Se na do ajo ???
Jo e ke gabim so ajo gjithcka ???Po prej asajt gzoni respekt ju ????