• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni bere ndonjehere bamiresi,dhe pse?

Joro siç ke anën tënde të bukur që dhuron fal e bën bamirësi, pse se tregon dhe këtu me antarët? Pse bëhesh " makth' i forumit kur në fakt nuk je?
O syri bukur, tregoje një herë shpirtin tënd të bukur duke mos ofenduar e besdisur të tjerët:)
Puç

Sa te bukur e ke bo kete titullin e temes.

Ate dhe pse mbrapa pse e ke vu?

Isoj si me pyet, keni pjerdhur naiher? Dhe pse! Lol

Tema: Ndihmoj me aq sa mundem persona ne nevoje.

Ne KUR`ANIN e madherueshem shkruhet
Dhenia e Zeqkatit << bamiresise >> NUk ta ul pasurine tende madje ne te keundert ta shton ate

Dhe kjo eshte e vertete me besoni

BAmersi Po sidomos
jetimet, << se jam vete >>
Sakateve << sepse smunden >>
Femijeve << sepse e di shume mire cfare do te thoje mos te kesh >>

dhe vendeve fetare cfare do qofshin keto Xhami,Kisha,Teqe

Bej bamiresi e kurre sdo te ndalem se beri .
zoti me solli ne kte jete
e une ne aksident nderrova jete << 2 here vdekje klinike>>
Zoti serusht me ktheu ne jete

Dhenie e Zekatit eshte minimumi qe mund tja shperblej Allahut xh.n.sh

jeta nuk eshte parke me lule, kam pas raste ne jete ku i humba te gjitha dmth kisha Momente qe nuk arrija te mbuloj shpenzimet elementare sic eshte ushqimi, uji, shpija etc
mirpo per kohe te shkurte arrita aty ku isha dikur dhe eshte e drejte qe nuk ben te tregohen mirpo ka disa njerz qe vet i kan punet lemsh ne te gjitha fushat e jetes dhe dalin ktu tallen me fatine e tjerve.
kam bere, do bej deri sa te me punojn duart!!
ska trishtim me te madh per mua, se kur shof nje prind qe nuk ka mundesi shembull ti bleje buke, medicin apo gjera elementare Fmis.
Fmijet i kam pike te dobet edhe do e ndaja edhe kafshaten e gojes ti jap nje fmije as nuk e mendoj dy here!!
e kam biles ne plane si te ecin gjerat mbare kshu si jan duke shkuar, te mar naj Fmij ta financoj deri sa te behet 18 vjec.

Edhe po te kem bere, e kam bere per shpirtin tim, jo per tu duk..

Bamir
Ne KUR`ANIN e madherueshem shkruhet
Dhenia e Zeqkatit << bamiresise >> NUk ta ul pasurine tende madje ne te keundert ta shton ate

Dhe kjo eshte e vertete me besoni

BAmersi Po sidomos
jetimet, << se jam vete >>
Sakateve << sepse smunden >>
Femijeve << sepse e di shume mire cfare do te thoje mos te kesh >>

dhe vendeve fetare cfare do qofshin keto Xhami,Kisha,Teqe

Bej bamiresi e kurre sdo te ndalem se beri .
zoti me solli ne kte jete
e une ne aksident nderrova jete << 2 here vdekje klinike>>
Zoti serusht me ktheu ne jete

Dhenie e Zekatit eshte minimumi qe mund tja shperblej Allahut xh.n.sh
i
Bamiresia nuk te varferon.Ajo i jep prosperitet dhe shprese njerezimit.Shume histori prekese e jotja.Mrekullite e Allahut nuk mund te mohonen asnjehere.

I lexova te gjithe komentet dhe te gjithe bejne bamiresi . Po te benin te gjithe sic thon sdo ishte kaq keq sa esht ,nejse.Bamiresi te bejme po jo per tu mburr a ku ta di un ..Dhe jo bamiresi te ata jevgjit e vegjel qe kan kemb e dur ! Peace dhe mos genjeni shum ?

Kam bërë së fundmi për tërmetin?

Un kam.ber kto dit per termetin ne Shqiperij dhe ende po angazhohem me diasporen te bejm sa me shum,

Back
Lartë