• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni bere ndonjehere bamiresi,dhe pse?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Prsh miq doja te ndaja me ju kte tem dhe me intereson me dit mendimet tuaja a keni bere ndonjiher bamirsi??

Une realisht po:

Prej gati 10 vitesh ketu ku jetoj kam tre familje te verfera dhe mundohem me aq sa kam mundesi i ndihmoj:
Qofte dhe me gjera vetjake.
Me ben te ndihem shume mire kjo pjes dhe ndjehem teper e lumtur kur ndihmoj dike,qofte dhe me gjera te vogla.
Po ju???

Kam bere dhe vazhdoj te bej, ska 30 min qe zbrita nga makina dhe vezhgoja nje grua te moshuar reth te 70tat vinte me duart plote nga supermarketi dhe normalisht ja kapa nga dora dhe ja majta deri sa hyri ne banes.

O kafsh ska per te qesh bamirsi quhet dhe kjo,
Rendesi ka qe njeriu te jet human pavarsisht gjerave tjera

2 her n vit coj rroba tek caritas ne kishe dhe kur esht perjudh festash ushqime dhe lodra dmth aq sa kam mundesi.

E para punes lucky kush ndihmon ose kontribuon x dike jo se ka ndonje gjo te keqe ta thuash por mendoj qe e bon sepse e ndjen edhe pse pérsonalisht jom e mendimit qe nuk osht e nevojshme ta dine te tjeret per te te thon bravo.Persa i perket arsyes pse me duket pa vend fare si pyetje .Njeriu duhet ta ket ne gjak to share dhe jo vetem kur dikush nuk i ka mundesit.Edhe gjonat e vogla bojn diferencen.☺

nuk mund ta quaj bamirsi .por para dy javesh ne nje njoftim qe pashe ne tv lokal per nje aksident ne oret e vona dhurova gjak .se kerkonin grupin e gjakut tim.

Te lumte per gjestin.Bamiresi quhet dhe kjo.Fjala bamiresi do te thote"bej mire"

Patjetër që po. Me çtë mundem ndihmoj..( sdua të them se me çfarë apo si) por ne të veriut kemi dhe një traditë që cdo të enjte gatuajmë diçka.(.dmth themi: i japim shpisë erë, gatuajmë petulla, hallvë apo hasude) dhe e shpërndajmë për shpirt të të ndjerit që kemi humbur, se di a quhen dhe këto por sa herë të kem kohë do ndihmoj.

Patjetër që po. Me çtë mundem ndihmoj..( sdua të them se me çfarë apo si) por ne të veriut kemi dhe një traditë që cdo të enjte gatuajmë diçka.(.dmth themi: i japim shpisë erë, gatuajmë petulla, hallvë apo hasude) dhe e shpërndajmë për shpirt të të ndjerit që kemi humbur, se di a quhen dhe këto por sa herë të kem kohë do ndihmoj.
Me ndihmon dot me 1 puthje?

Back
Lartë